Вие питате – ние отговаряме

Отговорите на актуални въпроси на бизнес клиенти ни предоставя Мариета Петрова, която е акаунт мениджър в дирекция “Корпоративни клиенти” и от близо 5 години ежедневно работи с бизнеса.

 

Кои са предимствата на фиксираните услуги на Мтел?

На първо място сигурна и надеждна връзка. Бързината и лесният начин за инсталиране и денонощната подръжка също са много важни.

При фиксираната телефония е много удобно това, че клиентите използват два номера в един – тоест клиентът получава фиксиран и мобилен и така винаги говори на най-добрата тарифа.

 

Какво представлява Офис 365?

С Office 365 клиентите получават най-новите Office приложения, използвани от бизнеса всеки ден, както и услуги от корпоративен клас – от онлайн срещи до споделяне на документи. Имат бизнес имейл, споделени календари, конферентни връзки и могат да работят заедно в реално време. Подсигурили сме телефонна поддръжка за проблеми с настройките, както и онлайн консултации.

 

Кой е най-продаваният тарифен план?

В момента активно предлагаме Мтел Безкрай, при който има неограничени разговори в страната и корпоративна група. Клиентите могат допълнително да включат роуминг минути, SMS и мобилен интернет. Интересно допълнение е OneDrive Business с включен 1 ТВ пространство за съхранение на документи, изображения и т.н., което се получава за всяка нова или преподписана карта.

Мтел Безкрай е наличен и за частни клиенти, които получават отново неограничени разговори за всички национални мрежи, интернет и различни пакети в роуминг в държави от ЕС.

 

Кое е най-доброто решение за ползване на услуги в роуминг?

Business Roaming Unlimited е тарифа, с която срещу дневна такса от 4.90 лв. (без ДДС) бизнес клиентите на Мтел могат да говорят, да изпращат SMS-и и да ползват 1 GB мобилен интернет в Европейски съюз, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, както и във всички мрежи в Турция. Помислено е и за частните ни клиенти. Срещу дневна такса от 5.90 лв. (с ДДС), тарифата Roaming Unlimited им предоставя възможност да говорят, изпращат кратки съобщения и ползват 500 MB мобилен интернет във всички гореизброени държави без Турция.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*