Светът на един „клик“ разстояние

Смартфоните може и да са пристрастяващи и да променят начина, по който комуникираме, но едно е сигурно – с тях никога не е скучно, благодарение на хилядите приложения, до които ни дават достъп. И понеже това е един необятен свят на възможности, ще ви улесним – представяме ви няколко предложения на наши колеги за учене, игри и управление на личните финанси.

 

 Светът на един „клик“ разстояние А1 БлогИме: Десислава Михайлова

Телефон: Huawei G700

Приложение: Coursera

В Coursera всеки може да намери и да се запише за своя курс, независимо от интересите и образованието си. И най-хубавото е, че се получават сертификати за завършения курс (срещу заплащане), но дори и без сертификат това, което се научава, е безценно. Благодарение на него мога да упражнявам английския си и да чуя лекция на преподаватели от най-елитните университети в света като Станфорд, Харвард, Торонто.

 

 Светът на един „клик“ разстояние А1 БлогИме: Светослав Митов

Телефон: Sony Xperia Z1 Compact

Приложение: Tunein Radio Pro

Дава ми свободата да слушам което и да е радио през интернет с високо качество, без значение къде се намирам.

 

 Светът на един „клик“ разстояние А1 БлогИме: Диана Любомирова

Телефон: Samsung Galaxy Alfa

Приложение: Toshl Finance

Приложение за управление на личните финанси – залага се месечен приход и има възможност да се води отчет за всички разходи през месеца, като постоянно показва баланс „Приходи – разходи“. Потребителят сам си създава и наименува разходите, като могат да бъдат регулярни или не. Има опция всеки ден в конкретен час да се появява нотификация, която напомня за въвеждането на дневни разходи. Има опция и да се заложи сума за дневен/седмичен/месечен бюджет, който да следи за безразборното харчене на пари.

 

 Светът на един „клик“ разстояние А1 БлогИме: Ивайло Цветков

Телефон: Samsung Galaxy S3 NEO

Приложение: Summoner’s war

Увлекателна ролева игра, изискваща постоянство, най-вече стратегия и малко късмет. В нея ти си Summoner, който призовава над 300 уникални герой в богатата гама от феи до дракони, които могат да бъдат комбинирани в различни стратегии. Играта изправя отбора ти от герои пред различни предизвикателства, най-интересното от които е битката с други играчи.

 

 Светът на един „клик“ разстояние А1 БлогИме: Екатерина Станимирова

Телефон: Samsung Galaxy S4 mini

Приложение: Moon+ Reader Pro

Описание: Програма за четене на книги. Отваря и чете epub, pdf, mobi, chm, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zip.

 

 

 

 

 

 Светът на един „клик“ разстояние А1 БлогИме: Камен Георгиев

Телефон: Samsung Galaxy Note 3

Приложение: Ingress

Описание: GPS базирана игра, която те кара да излезеш на обиколка, да посетиш места, които не си предполагал, че съществуват, да срещнеш много и различни хора с една обща цел. Интересна история, различни “вътрешни” игри (декодиране на съобщения, организация за превземане на портали) и най-вече приветлив интерфейс.

 

Снимки и колажи: Радич Банев

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*