„Преплетени линии“ свързват вчера, днес и утре в уникален сборник

Eмоции и фантазии, прогнози и позиции, лични спомени и истории събраха Мтел и издателство „Колибри“ в сборникa Преплетени линии“. Нестандартната литературна инициатива беше представена в рамките на проекта „Пощенска кутия за приказки“*, а повод за това стана 20-ата годишнина от провеждането на първия GSM разговор в България. Стилното издание преплита изящно минало и бъдеще; спомените и мечтите за бъдещето на 20 автори – участници и победители от журналистическия конкурс за иновации, технологии и наука Мтел Медия Мастърс.

преплетени линии „Преплетени линии“ свързват вчера, днес и утре в уникален сборник А1 БлогАктьорът Стефан Щерев прочете разказа на Светослав Метанов „Новините от вчера и днес“. Фотограф: Владимир Томашевич

Шест от разказите прозвучаха в столичния клуб „Студио 5“ във вторник вечер. Някои от най-обичаните гласове на България прочетоха историите, които чрез нишката на технологиите свързват вчера, днес и утре.

Електронното издание на книгата може да бъде свалено от сайта на Мтел. Книгата е достъпна и в онлайн книжарницата на „Колибри“ (в .epub формат), както и на сайтовете на партньорски онлайн книжарници на издателството.

*“Пощенска кутия за приказки“ е литературен проект на Гери Турийска, в който всеки месец известни личности четат текстове на талантливи автори – любители на краткия разказ.

[divider]Галерия[/divider]

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*