Ти водиш празника

Бяхте ли достатъчно добри тази година? Правихте ли пакости? Прочетохте ли всичките си задължителни книги? Давахте ли играчките си на другите? Бяхте ли достатъчно послушни и заслужавате ли да получите точно това, което вие искате? Да? Тогава вижте какви технологични предложения са подготвили дядо Коледа и Мтел и изберете своя подарък.

Мтел предлага за своите клиенти коледни намаления на смартфони и таблети на цени от 1 лев. Празничните оферти започнаха от 1 декември и ще продължат до края на месеца. Традиционно устройствата са едни от най-желаните коледни и новогодишни подаръци, а с отстъпките при покупката им Мтел ги прави още по-достъпни.

Цените на над 50 модела смартфони и таблети, които компанията предлага, са на атрактивната цена от 1 лев в брой. Намалените модели включват марки като Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Alcatel, Coolpad, Microsoft, Motorola и ZTE.

Най-ниската цена за смартфон е 1 лев в брой, като повече от 25 модела, сред които хитовите Samsung Galaxy J1, HTC Desire 320, LG Bello II, Sony Xperia E4G, Samsung Galaxy S3 Neo и Lenovo A6000, са на тази цена с плановете Мтел Безкрай 30.

Уникални оферти може да намерите и за таблети. Alcatel OneTouch Pixi 3 (7) се предлага на цена от 1 лев с плана Мтел Сърф ХL и Lenovo Tab 2 A7-30 на цена от 20 лева със същия план.

Коледните чудеса идват с плана Мтел Безкрай 70 и още много предложения – Samsung Galaxy A3 за 5 лева на месец, Samsung Galaxy S6 за 29 лева на месец.

Атрактивните оферти за покупка на устройства важат с тарифен план при двугодишен договор за настоящи и бъдещи абонати, както и при покупка в брой или на изплащане.
Клиентите на Мтел ще могат да говорят неограничено с всички, без това да се отразява на месечната им такса. Също така те ще могат да говорят свободно с включени минути не само в България, но и в страните от ЕС. Мтел осигурява и свобода в комуникацията не само за разговорите, а и за сърфиране в интернет. С коледните промоции на компанията всеки може да се възползва от 15GB мобилен интернет за сърфиране в страната и в роуминг, както и допълнителен мобилен интернет към Facebook и Viber.

Вижте всички предложения в специалния каталог.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*