Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook

Решихме да проверим какво разкриват зодиите за поведението ни във Facebook. Телците обичат да публикуват снимки на своите вещи, а Девите премислят всеки свой статус. Каквo ще покаже вашата зодия, научете в нашия Facebook “зодиак”.

[divider]Facebook Зодиак[/divider]

Овен

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогОвните са маниаци на тема идеални снимки. Няма нищо по-лошо за тази зодия от това да бъде тагната на снимка във Facebook, която не е одобрила предварително. Внимавайте какви снимки качвате с представители на зодията Овен, за да не си навлечете неприятности.

Телец

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогТелците по принцип са малко по-материалистично настроени от всички други представители на зодиака. Затова често може да се случи да попаднете на техен пост или снимка, свързани с луксозни вещи или предмети.

Близнаци

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогДори и да се чувстват тъжни, Близнаците никога няма да го покажат онлайн. Напротив, това са хората, за които винаги си мислиш, че са на върха на щастието. Не се лъжете по профила им в Instagram – животът им не винаги е толкова розов.

Рак

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогВ природата на Рака е да прелива от различни емоции. Един ден той е щастлив, а друг ден нещастен. Това личи и от news feed-a му. Не се чудете защо днес си е качил нахилена снимка, а на следващия ден има статус с три намусени човечета.

Лъв

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогЛъвът винаги пуска много снимки със своите приятели. Може да разчитате на тях да публикуват снимка на гостите от рождения ви ден, но не се съмнявайте, че ще избере снимката, на която той самият изглежда най-добре.

Дева

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогНе е тайна, че Девите са перфекционисти. Затова те често не успяват да подредят потока от информация в социалните мрежи според собствените си критерии. Те отделят много време, за да премислят всеки свой статус и за да обработят снимките си, докато не получат идеалния резултат.

Везни

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогАко забележите, че някой постоянно публикува снимки със своята половинка, бъдете сигурни че това е представител на зодия Везни. Те имат нужда от постоянната подкрепа на своя партньор, затова и профилът им е залят от толкова много захаросани снимки.

Скорпион

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогСкорпионите са сред най-активните в социалните мрежи и не търпят конкуренция на този фронт. Цитати, снимки, линкове… всичко, което може да им донесе допълнителни лайкове, е добре дошло.

Стрелец

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогСтрелците обичат забавни постове без значение дали са брутално откровени или просто безобидни шеги. Тъй като са безкрайно откровени, те никога не крият живота си от очите на другите. Затова и са като отворена книга за другите във Facebook.

Козирог

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогКозирозите са прекалено загрижени за своя външен вид, затова при тях всеки лайк е от значение. Често те не се замислят дали дадена снимка е необходимо да се публикува. Стойността на харесванията, която ще получат е по-важна.

Водолей

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогПри Водолеите правила за поведение в социалните мрежи няма. Те публикуват когато и каквото си пожелаят. Чуждото мнение не ги интересува особено, затова и често може да попаднете на техни агресивни постове или по-шокиращи снимки.

Риби

зодия Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв си във Facebook А1 БлогРибите плуват в свои води, когато са на парти или друг вид събитие. Затова и публикуват снимки от всички места, на които ходят. Креативни по душа, Рибите са способни да отделят адски много време, за да решат с какъв филтър да обработят своята снимка. И ако се чудите кой е този, който винаги пуска цитати от Паулу Куелю… несъмнено това е някоя Риба.

Статията е подготвена по материали от elitedaily.com

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*