Какво трябва да знаем, ако искаме да преминем към новите планове Мтел безкрай?

От днес Мтел вече предлага обновено портфолио от абонаментни планове, в което има “за всекиго по нещо”. Новите ни шест предложения запазват името Мтел безкрай и ви дават още възможности в зависимост от това дали се нуждаете от повече време за разговори в мрежата на Мтел, за разговори в останалите мрежи или пък за повече време онлайн. Може би сега е моментът да смените своя план? Ето няколко съвета, преди да го направите.

Преминете на Мтел Безкрай, ако:

 • искате да имате безкрайни минути в мобилната мрежа на Мтел;
 • имате нужда от повече мобилен интернет;
 • искате да говорите неограничено с вашите семейство и приятели на достъпна цена;
 • искате да имате възможността да добавите още повече мобилен интернет към плана си по всяко време с новия допълнителен пакет от 3000 MB мобилен интернет на максимална скорост.

Как да сменя плана си?

 • най-лесният начин е през нашия онлайн магазин. Единствено трябва да се регистрирате;
 • посетете някой от магазините ни, където нашите представители ще ви помогнат да изберете най-добрия план за вас. Можете да намерите най-удобния за вас Мтел магазин тук;
 • обадете ни се на нашия телефон за обслужване *88 и поръчайте новия си абонаментен план. Ще ви доставим необходимите документи безплатно на посочен от вас адрес;
 • и помнете, че ако и в момента ползвате план от Мтел, можете да го смените с Мтел безкрай, ако до изтичането на текущия ви абонамент остават не повече от 3 месеца или таксата на новия план е равна или по-висока от предишния.

Изберете плана, който най-много отговаря на вашите нужди:

 • научете повече за новите планове Мтел Безкрай тук;
 • вижте подробна информация за своето потребление на мобилен интернет, минути и SMS-и, като се регистрирате на нашия сайт.

Не забравяйте да:

 • изберете 5 номера, с които ще имате безкрайни минути в мобилната мрежа на Мтел, ако сте си харесали плана Мтел Безкрай за 11,99 лв. на месец;
 • се абонирате за нашия нов допълнителен пакет от 3000 MB на максимална скорост на месец, в случай че имате нужда от още повече мобилен интернет.

Надяваме се нашите съвети да са ви били полезни. Ако имате нужда от повече информация, за да вземете решение, не забравяйте, че можете по всяко време да посетите www.mtel.bg, да се обадите на *88 или да попитате в някои от магазините на Мтел.

Още по темата

 1. Дончо Мъжлеков says:

  Минутите към МТел зачитат ли се към минутите към всички оператори или се смятат отделно? Примерно съм на М план, ако говоря в мрежата на МТел, ще ми взема ли от 400-те минути?

  • Здравейте,

   Ако е планът е примерно Мтел безкрай М, то първо се изчерпват минутите към всички мрежи в страната, включително и в мрежата на Мтел, след което се разговаря безплатно и неограничено в мобилната мрежа на Мтел.

  • Да, разбира се. Ако имате по-малко от 3 месеца до изтичане на стария Ви договор, можете да подпишете нов с тарифен план от семейството Мтел безкрай по всяко време. Ако Ви остава повече време до приключване на настоящия договор, но сте решили да вземете план Мтел безкрай на по-висока месечна стойност от досегашния ви план, то също можете да го направите по всяко време. Към новите планове Мтел безкрай можете да си изберете и телефон от голямото разнообразие от устройства, които предлагаме и които можете да видите на сайта ни – http://www.mtel.bg/ustroystva

 2. Офертите са еднакви, както при договор за 12 месеца, така и при договор за 24 месеца. Отстъпка при поръчка онлайн към момента не се предлага.

 3. Dinko alensandrov says:

  Az sam na globul iskam da pitam moje li da si zapazq nomera na globul i da premina na mtel na abonamen iskam da si vzema mobilen telefon, NUAWEI P8 NA. TAKSA OT 15,20LV. NA MESEC. Kolko shte mi izleze obshtata syma

 4. Григор Григоров says:

  Защо разговорите към фиксираните национални оператори не са включени в безплатните минути?

  • Проучванията сред нашите клиенти показват, че те предпочитат да използват повече мобилен интернет и минути за разговори към мобилните мрежи, вместо минути към фиксираните мрежи. Затова и новите тарифни планове са съобразени с тези предпочитания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*