LG G5: безкрайни игри, снимки и виртуална реалност

С елегантен дизайн, метален корпус, заоблени ръбове и лъскав вид – така изглежда новият LG G5, който дебютира днес на Световния мобилен конгрес в Барселона.lg g5 LG G5: безкрайни игри, снимки и виртуална реалност А1 БлогТой има модулен дизайн, който позволява батериите му да се сменят лесно и бързо, както и да се прикачват различни допълнителни модули за игри, снимане и потапяне в кибернетичната реалност.lg g5 LG G5: безкрайни игри, снимки и виртуална реалност А1 БлогСменяемите батерии на LG G5 правят наистина възможно продължителното забавление с този телефон, без значение колко интензивни са приложенията, които се използват. Така той е винаги насреща за игри, снимки, hi-fi забавления, видео, а защо не и преживявания във виртуална реалност. Заедно с това моделът идва с цяла армия от допълнителни аксесоари (т.нар.”приятели”), които правят възможни всякакви функции като, например, управление на дрон или правене на 360-градусови снимки.lg g5 LG G5: безкрайни игри, снимки и виртуална реалност А1 Блог

Снимането е едно от основните направления за подобрение в този нов модел. Неговата камера с широкоъгълни лещи „вижда“ на 135 градуса, за разлика от човешкото око, което покрива само 120 градуса. Това позволява широкоъгълни снимки, обхващащи множество детайли от околната обстановка.

Специална 360-градусова камера прави възможно снимането на панорамни снимки. Дори и всички приятели да са разпръснати наоколо по време на разходка, например, те могат да бъдат „хванати“ в една снимка. Вградените в G5 приложения правят лесно споделянето веднага в социалните мрежи. Тази функция за 360-градусово снимане може да бъде съчетана с Google Street View.lg g5 LG G5: безкрайни игри, снимки и виртуална реалност А1 БлогДруга портативна приставка LG Hi-Fi Plus с B&O Play позволява устройството да радва ухото с висококачествено озвучаване. По същество това е портативен Hi-Fi DAC аудио-модул, разработен съвместно с B&O (Bang & Olufsen), за да задоволи желанията на тези, които искат висококачествен звук, традиционно достъпен само чрез специализирани озвучителни системи.lg g5 LG G5: безкрайни игри, снимки и виртуална реалност А1 БлогОчилата за виртуална реалност са леки и удобни и не натоварват тялото, което прави виртуалните преживявания приятни и дълготрайни. LG 360 VR модулът се свързва с G5 чрез специален кабел. Системата не изисква самият телефон да се поставя върху модула за гледане, което именно позволява олекотяването.

Ако има нещо, което всеки притежател на смартфон прави поне 150 пъти на ден, това е да поглежда екрана за нови съобщения или за проверка на часа. Затова сега тази информация е постоянно изписана на екрана. За да се пести енергия, при това положение телефонът е конструира така, че свети само 1/3 от дисплея. Тя се адаптира автоматично според околната светлина.

G5 идва с робота LG Rolling Bot – търкалящо се кълбо, което може да ходи из дома и да прави снимки и видео. Освен за забавление, това устройство може да служи и като система за сигурност – за мониторинг на състоянието на дома по всяко време.

 

Всички функции са лесни за активиране и използване – само в три стъпки, без сложно настройване.

[divider]Бюлетин[/divider]

До 25-и февруари екипът на Мтел ще следи отблизо технологичните новости от Световния мобилен конгрес в Барселона. За да сте  информирани за всичко важно, което се случва в града на Гауди, можете да се абонирате за бюлетина ни и да участвате в томбола за нов таблет Samsung Galaxy Tab S2 8”!

[divider]Галерия[/divider]

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*