Samsung Galaxy S7 и S7 еdge са готови да се гмурнат под вода и във виртуалната реалност

Преди броени минути в Барселона бяха представени два от най-дългоочакваните смартфони за тази година – Samsung Galaxy S7 и Samsung Galaxy S7 Edge. Преди да ви запознаем отблизо с тези две бижута, бързаме да ви кажем, че от 25 февруари Мтел започва предварителна продажба и на двата модела.

Точно така, само след няколко дни ще можете да купите телефоните от нашия сайт. Официалният старт на продажбите започва на 11 март, но ако ги поръчате предварително, ще ги получите още на 8 март! Както се казва – това не е всичко! Първите 100 души, купили смартфоните в дните от 25 февруари до 5 март, ще ги получат в комплект с очилата за виртуална реалност Galaxy Gear VR.

Samsung Galaxy S7 ще се предлага на цена от 39,98 лева на месец с абонаментния план Мтел безкрай 3XL или в брой срещу 860 лева със същия тарифен план. Неговата по-голяма версия, Samsung Galaxy S7 Edge, ще може да бъде купена на цени от 45,98 лева на месец или за 999 лева в брой с Мтел безкрай 3XL.

А сега нека да разгледаме двата модела отблизо!

[divider]Samsung Galaxy S7/ S7 Edge[/divider]

Елегантни, водоустойчиви, мощни и готови за бъдещето – това са Samsung Galaxy S7 и Samsung Galaxy S7 edge, които дебютираха днес на Световния мобилен конгрес. Дизайнът им е елегантен, стилен и категорично заявява високия клас на устройствата.galaxy s7 Samsung Galaxy S7 и S7 еdge са готови да се гмурнат под вода и във виртуалната реалност А1 БлогКамерата е с подобрен сензор за светлина, а нейните f1.7 лещи са готови да правят идеални снимки при всякакви светлинни условия и особено нощем – с ясен фокус и с перфектни цветове. Така, макар да е 12-мегапикселова, тя прави отлични снимки дори и в тъмна среда.

Вграденият софтуер на телефоните позволява правенето на нещо впечатляващо – жива панорама – панорамно снимане с включено движение или, така да се каже, видеопанорама. Бързото фокусиране – тройно по-бързо от предишните модели – прави възможно улавянето на подходящия момент без притеснение, че най-важните мигове ще останат незапечатани.

Дисплеят на Galaxy S7 е 5.1”, а този на Galaxy S7 edge е 5.5”. И двата модела използват Quad HD Super AMOLED дисплей. S7 може да показва на екрана си по всяко време датата и часа. Телефонът усеща кога е в нечий джоб или е обърнат с лице надолу, за да изключи дисплея. Когато бъде сложен на масата с екрана нагоре, той показва информацията постоянно, така че по време на важна бизнес среща потребителят може по всяко време да погледне дискретно часовника.galaxy s7 Samsung Galaxy S7 и S7 еdge са готови да се гмурнат под вода и във виртуалната реалност А1 БлогВодоустойчиви по IP68 стандарта, Galaxy S7 и S7 edge могат да стоят във вода до 30 минути. Това постижение се дължи на радикално различния подход, при който от Samsung са се постарали да направят водоустойчива вътрешността, а не само външната част на устройствата.

Поддръжката на microSD карта е друга функция, добавена по желание на потребителите.

По-мощните хардуер и графика пък обещават забавление без притеснения – както видео, така и игри.galaxy s7 Samsung Galaxy S7 и S7 еdge са готови да се гмурнат под вода и във виртуалната реалност А1 БлогКакто става модерно, дебютът на S7 и S7 Edge не е солов: те идват с цяла екосистема от сродни устройства за осигуряване на невиждано досега забавление и пълноценно преживяване в света на виртуалната реалност. Сферичната камера с 360-градусово снимане „Gear 360“ е готова да улови цялата реалност и да я запечата така, че когато потребителят показва своите кадри, зрителите му да могат да почувстват цялата атмосфера на мястото, където е бил, и всичко, което е почувствал. Това е технически най-сложната камера – с множество „очи“ във всички посоки. Тя е и перфектното допълнение към похода на Samsung в света на виртуалната реалност, който не минава и без съответните очила Galaxy Gear VR.

galaxy s7 Samsung Galaxy S7 и S7 еdge са готови да се гмурнат под вода и във виртуалната реалност А1 Блог

[divider]Бюлетин[/divider]

До 25-и февруари екипът на Мтел ще следи отблизо технологичните новости от Световния мобилен конгрес в Барселона. За да сте информирани за всичко важно, което се случва в града на Гауди, можете да се абонирате за бюлетина ни и да участвате в томбола за нов таблет Samsung Galaxy Tab S2 8”!

Още по темата

  1. Телефона е супер. Взех си го веднага като излезе. Само не ми харесва, че го пуснаха само в 1 размер. Бях минал от Note 4 на S6 Edge защото по-малък дисплей ми е по-удобен. Но уви, каквото такова, ще го прежаля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*