HTC Desire 530 и 825: достъпни за потребителите

Приятен дизайн, камера с висока резолюция, добро впечатление при работа със софтуера, хубаво озвучаване – тази важна четворка определя знаковото за новите HTC Desire 530 и Desire 825, които дебютираха на Световния мобилен конгрес в Барселона. Новите устройства изглежда ще търсят място в класа на достъпните за потребителите смартфони.HTC Desire HTC Desire 530 и 825: достъпни за потребителите А1 Блог

От HTC са известни със своя дизайн. Външността на новите модели е уникална в прекия смисъл на думата – капаците са покрити с фини малки цветни пръски, които не са изфабрикувани шаблонно, а са изработени поотделно за всяко устройство. Основата е от поликарбонат. С този свой вид те се отличават не само един от друг, но и рязко контрастират с всеобщата тенденция да се правят телефони с гладки, равномерни и едноцветни повърхности. За да отговори на очакванията на потребителите, компанията е заложила на няколко цветови схеми, сред които розова, златиста, графитена, бяла.

Що се касае до спецификациите на всяко от новите устройства, Desire 825 е модел, на който следва да се обърне сериозно внимание при търсене на смартфон от достъпен клас. Той има 5.5-инчов HD екран, 13-мегапикселова предна и 5-мегапикселова задна камера. Особено внимание е обърнато на звука, който е подсилен от системата HTC BoomSound с Dolby аудио.HTC Desire HTC Desire 530 и 825: достъпни за потребителите А1 БлогНавярно, ако отдавна ползвате смартфон и работите с него интензивно, наличните 720p резолюция, чип Snapdragon 400 и само 2GB оперативна памет няма да са ви достатъчни, но конфигурацията е идеална за по-начинаещи потребители, каквито обичайно търсят именно такива бюджетни решения. Когато започнат да натрупват повече снимки и видео, биха могли да се възползват от слота за microSD карта.

HTC Desire HTC Desire 530 и 825: достъпни за потребителите А1 Блог

HTC Desire 825

Desire 530 е с малко по-малка камера – 8-мегапикселова. Работи с процесор Snapdragon 210, но като за бюджетен модел умее достатъчно и няма да разочарова потребителите си. Поддържат се всички 2G, 2.5G, 3G и 4G LTE мрежи. Възможностите за свързаност се допълват с Bluetooth, Wi-Fi и NFC.

В новите HTC модели е заложен софтуерът Android 6.0 Marshmallow.

Възможностите за персонализация са изведени на преден план, така че екзотичният общ вид на телефоните може лесно да се съчетае с не по-малко специален вид на екрана.

Очаква се новите попълнения да се появят през март 2016-а.

[divider]Бюлетин[/divider]

До 25-и февруари екипът на Мтел ще следи отблизо технологичните новости от Световния мобилен конгрес в Барселона. За да сте  информирани за всичко важно, което се случва в града на Гауди, можете да се абонирате за бюлетина ни и да участвате в томбола за нов таблет Samsung Galaxy Tab S2 8”!

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*