Мтел, здравейте!

Мтел, здравейте! For English press 1. За текуща сметка, фактури и отстъпки – натиснете 1; за любим номер и екстри – натиснете 2; за активация и деактивация на услуги – натиснете 3; за клиентска парола – натиснете 4; за „Мтел клуб“ – натиснете 5. За да се свържете с наш сътрудник – натиснете 9…

Няма начин да не сте чували тези думи при избиране на краткия номер *88. Приятен дамски глас навигира комуникацията в менюто, което избираме от нашите телефони.

Дали обаче обаждането би било по-вълнуващо, ако припознаете в „гласа“ на оператора популярна личност? Наскоро от Google обявиха, че гласът на известния актьор Морган Фрийман ще упътва водачите през навигацията на световната компания. Именно Фрийман е определен за човека с най-секси глас в света в проучване на British Airways сред нейните пасажерите. За него са гласували 98 процента от британците, докато фаворит на американците е Шон Конъри.

Кратка разходка в света на родните знаменитости с популярни гласове ни води до няколко положителни, талантливи и обичани от публиката персони, които биха могли да бъдат нашия звезден глас.

Вечно усмихнатият актьор Асен Блатечки е един от безапелационните любимци на публиката – едновременно чаровен, мъжествен, талантлив и провокативен. Мъжът, който посреща с блага усмивка всяко недоразумение в „България търси талант“ и може да омилостиви всеки разочарован от съдиите кандидат, има глас, с който на *88 можем дори да забравим, ако имаме проблем. Всички обичат Асен!

*88 Мтел, здравейте! А1 Блог

Представяте ли си Асен Блатечки да ви съобщи броя на изразходваните ви минути? Източник: ladyzone.bg

Калин Врачански, на когото медиите лепнаха етикета „Българският доктор Хаус“, е истински хамелеон в театъра. Еднакво добър е като Хрилий в „Пук” от Валери Петров, Хлестаков в “Ревизор” от Н. В. Гогол и Квазимодо в ‘Парижката Света Богородица’ на Виктор Юго. На частица от таланта му зрителите стават свидетели и в „Като две капки вода“, където Калин е сред несъмнените финалисти. Заслуга за това има и гласът му – свеж, характерен и обигран, а следователно и идеален за *88.

*88 Мтел, здравейте! А1 Блог

“Здравейте, Калин Врачански на телефона. С какво мога да ви помогна?” Източник: novini.bg

Орлин Павлов е може би най-обичаният от младите български поп изпълнители, чийто глас разпознаваме не само докато пее. Негова запазена марка е 100-картовата усмивка, зад която седи безспорен талант, с неподправен чар и излъчване, на което хората вярват. Орлин е момчето, което в зависимост от гледната точка, искаш да бъде приятел, баща, брат, внук и гадже!

*88 Мтел, здравейте! А1 Блог

“Още секунда… Още малко ще остана. Още секунда и ме няма” – какво ли ще ни изпее Орлин Павлов на *88? Източник: fmplus.net

Това са нашите трима фаворити и вероятно щяхме да оставим на вас да определите кой от тях да бъде глас на *88. Но днес е 1 април и написаното дотук е само шега. Или по-скоро мечта. Помечтайте с нас и споделете в коментарите кой би бил вашият избор за глас на *88!

Още по темата

  1. Силвия says:

    Наистина дамският глас в момента е много приятен. Звучи приветливо, ясно и отчетливо. Точно това е, от което има нужда човек, който се обажда на *88.
    Не сменяйте гласа, чудесен си е.
    Секси мъжки глас ще се хареса предимно на жени, и то не на всички, и пак най-важното остава дикцията и гласът да е приятен. Ако наблягаме на това да е секси, отиваме в друга сфера на телефонните разговори и с друга аудитория. 🙂 … Ако все пак гласът е мъжки, най-важното условие трябва да е ясен, отчетлив, приветлив и интелигентен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*