Топ 5 приложения за Великден

Никого няма да изненадаме с откритието, че Великден отдавна се е превърнал в индустрия, която генерира приходи, равностойни на тези по време на Коледа, Нова година, Св. Валентин, Баба Марта и Хелоуин. Тех маниаците са уважени по достойнство с буквално хиляди приложения, които им позволяват да изживеят еуфорията на празника с телефон в ръка. Там има абсолютно всичко –  идеи и съвети за боядисване на яйца, месене на козунаци и готвене на празнични ястия, декорация, както и игри, изпращане на картички и сваляне на тематични тапети… Засега не можем само да палим свещи и да ходим на църква чрез телефона, но може би и това ще стане някой ден. Сред морето от приложения избрахме за вас 5, които според търсачките са сред най-популярните.

  1. Яйцата

Шаренето на яйцата е доста времеемко, яйцата винаги се чупят, боята невинаги хваща, а времето все не ни стига, за да отделим подобаващо внимание на тази важна част от празника. Е, с приложенията Painting Easter Eggs, Великден за оцветяване, Coloring and painting eggs, Easter Eggs Deco-Cooking и още десетки подобни няма да имате тези проблеми. С Painting Easter Eggs,  например, можете да помогнете на великденското зайче да рисува най-зрелищните великденски яйца, избирайки най-различни цветове и техники, като едновременно с това се развива фантазията и творческия потенциал, най-вече на малчуганите.

  1. Трапеза
Великден Топ 5 приложения за Великден А1 Блог

Снимка: Shutterstock

Трапезата за Великден е особено важна, но не всеки успява майсторски да си омеси козунак. Да не говорим за традиционното агнешко. Е, няма много приложения, които да ни показват как да се справим безпроблемно с тези неща, но ако не можете без съвет, погледнете Easter Recipes Free. В това приложение има над 150 лесни рецепти, които могат да ви помогнат да спасите положението – не само на Великден. Всички рецепти са описани в две секции: „Продукти“ и „Указания“. По-просто не може да бъде! Всички рецепти са авторски. Ако това приложение не ви стига, може да погледнете още едно – Simple, Creative Easter Recipes.

  1. Декорацията

Великденски Craft декорация, Easter Craft Design декорация и DIY Easter Crafts са само част от приложенията, които могат да ви подскажат идеи за това как да подобрите празничното си настроение или да си го създадете, ако нямате такова. Като се започне от декорация на яйца, трапезата, дома, градината, балкона, вратата и се стигне до най-малките детайли, за които просто не се сещаме.

  1. Игри

Великденски заек, Easter Bunny Run, Машина за яйца или великденския вариант на Angry Birds са само част от примамките, с които приложенията се опитват да ни спечелят. Достатъчно е да напишете в търсачката „великденски игри“ или Easter Games и сами ще се убедите в това, че фантазията някъде минава границите на нормалното, но затова пък всичко е много забавно.

  1. Изпращане на картички и сваляне на тапети

Приложението “Великденски яйца” е колекция от снимки с идеи за декорация и украса на яйца и на празничната семейна трапеза. Хубавата новина е, че има още поне стотина подобни апликации, които ще направят празника още по-шарен. Разнообразието от картички и тапети е толкова голямо, че ако си нямате друга работа, можете да си сменяте тапета на телефона на всеки половин час в продължение на месец.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*