Как стартира 4G мрежата на Мтел?

Мтел стартира своята 4G мрежа на 25 април. В момента тя покрива 75% от населението у нас. Инвестициите в инфраструктурата на компанията за 2016 г. надхвърлят 200 млн. лева, като изграждането на 4G мрежата е основна част от тях.

Как беше даден стартът – ако сте пропуснали да ни гледате на живо в социалните мрежи на 25 април, вижте видеото, което представя най-интересните моменти от пресконференцията на главния директор “Технологии” в Мтел Деян Кастелиц.

Пълен запис на събитието има тук.

Каква е разликата между 3G и 4G мрежа?

Третото поколение мобилни мрежи, направиха нещо много важно – благодарение на тях cтaнa пoпулярен мoбилният интернет. Следващото поколение – 4G – прави нова крачка в технологичната еволюция, като допринася за по-високи скорости, които могат да бъдат съпоставими с тези на домашния оптичен интернет. Можете да прочетете повече за различните видове 4G мрежи, технологии и възможности – тук.

Как да ползвам 4G мрежата на Мтел?

След като 4G мрежата на Мтел вече е достъпна за потребители, се появява и логичния въпрос – как мога да я използвам? Това става с няколко лесни стъпки, които може да направите. За да ви бъде по-лесно, можете да прочетете краткия наръчник за ползване на 4G мрежата в блога на Мтел – тук.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*