Мтел търси най-добрите градски истории

Независимо дали живеете в голям или в малък град, чувството че това е вашето място, с вашите истории, вашите приятели, любови, раздели, любими места и вкусове, остава много по-силно и важно от всякакви демографски данни, с които някои хора биха искали да опишат ВАШИЯ град.

От днес заедно с писателя Александър Шпатов тръгваме на лов за най-добрите 4Gрадски истории. Конкурсът e посветен на старта на 4G мрежата на Мтел, защото вярваме, че силата на иновациите се простира извън техническите им измерения, а новите технологии създават шансове за по-пълноценна и по-динамична комуникация. И именно тези вълнуващи сюжети се надяваме да уловим в “4Gрадски”.

истории Мтел търси най-добрите градски истории А1 Блог

Писателят Александър Шпатов ще бъде ментор и жури в конкурса “4Gрадски”

И понеже вярваме в силата на технологиите, ви даваме възможността да ни разкажете своята градска история под формата на текст, видео или снимки. Единственото условие за вашата история е да включите задължителните ключови думи и чат-символи – град, скорост, 🙂 и <3. Четирима от най-добрите автори ще спечелят технологични награди и ще получат съвети от писателя Александър Шпатов как да разказват още по-интересни истории.

Чакаме вашите кандидатури до 22 юни и нямаме търпение да се потопим в историята на вашия град! 🙂 Изпратете ни историята си тук.  

 

 

 

 

Още по темата

 1. Svetlana Ivanova says:

  Здравейте, според общите условия на конкурса тряваше да обявите победителите до 30 юни, вече сме 4ти юли и все още няма никаква информация. Бъдете по коректни спрямо участниците и интересуващите се от конкурса.

 2. Здравейте, кога можем да очакваме резултатите, тъй като трябваше да бъдат обявени допреди два дни 🙂
  Благодаря много!

 3. Svetlana Ivanova says:

  Здравейте, можем ли да очакваме днес резултатите от конкурса или ще бъдат обявени последния ден?

  • Ваня Божилова-Стоянова says:

   Здравейте! Съвсем скоро ще обявим победителите. Следете блога ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*