На добър час, випуск 2016!

Всеки абитуриент заслужава своята приказна празнична вечер. Някои от служителите на Мтел съвсем скоро са били абитуриенти. Други пък тази година се вълнуваха около специалния повод на своите синове и дъщери. Има обаче и една трета, специална категория – на хората, които тази година изпратиха абитуриентите, настанени в приемни семейства.

За Мтел каузата на приемната грижа е много повече от инициатива в областта на корпоративната социална отговорност. Това е специален жест на внимание, обич и грижа към деца и младежи в риск, които благодарение и на нашата помощ, получават шанса да растат в семейна среда, да получат образование, да пораснат силни, достойни и щастливи хора.

Всички от мениджърите на Мтел дариха лични средства, за да осигурят абитуриентските костюми на тийнейджърите от приемните семейства. На 26 май дванадесетокласниците им върнаха жеста, като споделиха с приятелите от Мтел една специална вечеря.

А тя мина като истински бал: абитуриентите ни бяха красиви и елегантни, а още по-щастливи ни направиха със своите трогателни истории, със своята сила на характера, с амбицията и добротата, която се успели да съхранят напук на трудностите.

„Бъдете способни да се изправяте, когато паднете. Знайте, че освен сила, трябва да имате много кураж и издръжливост, за да успеете. Точно, когато ви се струва, че вече не можете да продължите, знайте, че имате в себе си още много, много скрита сила. И още нещо: вярата в себе си е по-силна и от ядрено гориво“, обърна се към празнуващите вицепремиера Томислав Дончев, който поздрави младежите и беше специален гост на събитието.

Изненадата на вечерта бяха звездите на „Вирджиния Рекърдс“ – талантливата Михаела Маринова, както и  дуетът Пламен и Иво, които оставиха залата без дъх от танци, докато изпълняваха хитовете си.

Както подобава на бал, песните и наздравиците продължиха и след полунощ. За дарителите остана най-голямото удовлетворение: силата да направиш друг щастлив. Очакваме с нетърпение да видим как ще се справят и занапред нашите приятели от Випуск 2016 и сме сигурни, че ще има много нови поводи да празнуваме и да се поздравяваме.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*