Италия – Швеция (Предварително по минути™)

Не!Засада гостува на блога на Мтел с пророческата си рубрика, в която разказва футбола в аванс и абсолютно никога не познава какво ще се случи, така че да не spoil-не същинския футбол.

[divider]Не пропускай мачовете от Евро 2016 с телевизия от Мтел и blizoo[/divider]

Европейското първенство започна да ескалира. Отборите се застояха във Франция за по още някакви мачове, въпреки че е лято и вече на Слънчев бряг се освободиха места за паркиране. Италия се изправя срещу Швеция в сблъсък между юга и севера, в който Джон Сноу е Златан Ибрахимович.

Химни – Шведският химн пее Златан.

Начало – Италианците заключват ледения вал и бдят.

‘3 – Шведите все още се опитват да подемат атака, притеснени, че няма да стане те да се заключат отзад и да изсипват към Златан.

‘8 – Италия опитва атака, но играчите припадат, след като тя не е контраатака и не знаят как се правят обикновени атаки.

’14 – На вратата на Италия на Буфон му доскучава и започва да цъка интернета на телефона. Възмущава се, че вече и майонезата не е истинска.

’23 – При статично положение за Швеция италианците се опитват да направят на Златан изкуствена засада, но той се изтегля дори по-напред, тъй като не си пада по изкуствени неща.

’29 – Фен нахлува на терена и прегръща Джорджо Киелини. Впоследствие се оказва, че това е Джорджано и твърди, че защитникът на “Ювентус” му е татко.

’33 – Адреас Исаксон. Да видите, че знаем и друг играч от отбора на шведите.

Почивка. Златан пробягва лежерно 10 спринта на 200 метра.

’50 – Показват шведската публика отблизо и се оказват клонинги на Банани в пижами.

’59 – В игра влиза Матиа Де Шильо, който всъщост е от Враца.

’70 – Златан зарязва футбола и отива в Интернет, за да спори дали новият ЦСКА е автентичен или не.

’71 – 1:0! Италианците посмяват да направят първа атака и Лоренцо Инсинье, който е от Мездра, вкарва.

’78 – 2:0! Шведите тръгват отчаяно да изравняват, но Ким Калстрьом/Шелстрьом/Челстрьом забравя топката и Киро Имобиле от Кюстендил вкарва сам срещу вратаря.

’85 – 3:0! Шведите си тръгват от мача, защото то се е видяло. Джорджо Киелини дава на новооткрито си дете Джорджано да ритне гол.

Край.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*