Десетте най-полезни app-a за Евро 2016

Футболът е магия, а в миналото същото са казвали и за технологиите. В разгара на истински празник какъвто е Европейското първенство по футбол технологиите се превръщат в най-добрия приятел на запаления фен след бирата, разбира се. Хубавият телевизор и наличието на HD канали са задължителни елементи от перфектната спортна вечер, но истинските фенове искат да следят непрекъснато какво се случва не само на зеления килим, а и извън него. Тогава в помощ влизат смартфоните и мобилните приложения, които могат да предоставят всякаква информация, при това в реално време. Днес ви представяме десетте най-полезни app-а, с които можете да следите всичко най-интересно от Европейското първенство във Франция.

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог

  1. UEFA Euro 2016

Официалното приложение на УЕФА и Европейското първенство във Франция е изработено достатъчно добре, за да се превърне в основно място за всеки един фен. В него може да намерите информация за мачовете, класирането, голмайстори, както и линкове към интересни новинарски материали качвани, от УЕФА.Предимството пред останалите подобни приложения е, че тук всичко идва от организаторите и затова рискът от сгрешени резултати или непроверени данни е сравнително малък. Друг плюс е, че самият app е бърз, интуитивен, с красив и прост дизайн, без излишни елементи. Наличен е за iOS и Android, като за Windows Phone е направена адаптация от уеб-версията.

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог

  1. LiveScore

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогНе можете да гледате любимия си отбор, но искате да не изпускате кога е отбелязал гол? Решението е в приложението на популярния сайт за резултати в реално време LiveScore. То ще ви дава светкавична информация за случващото се на терена като отбелязване на гол, получен картон, смяна и други. Опростеният интефейс позволява всичко да става лесно и бързо, без да губите излишно време в менюта и подменюта. Сайтът дори направи и специализирано приложение само за европейското първенство – LiveScore 2016 (за Android, както и за iOS), ако искате още по-изчистена и фокусирана информация. App-ът е наличен за iOS и Android, като за Windows Phone е направена адаптация от уеб-версията.

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог

  1. TheScore

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогОще едно приложение за получаване на резултати в реално време. Предимството на TheScore е, че предоставя на потребителите възможността да нагласят всичко по свой вкус – кои мачове да се следят, кои футболисти, за кое да се получават известия и прочие. Наличен е за iOS и Android.

 

  1. Eurosport

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог Футболът не се ограничава само до крайния резултат, като доста от новините на подобен голям форум може да се случат и извън стадиона. Поради тази причина добрите новинарски сайтове са предпочитаното място за получаване на допълнителна информация. Какво по-полезно за един фен от най-добрата спортна медия на Стария континент – Eurosport. Мобилното приложение предоставя възможността да се следят всички известни спортове на живо, не само Европейското по футбол. Освен това, до две минути след края на срещата, потребителят може да получи готова статия с обзор за нея. Наличен е за iOS, Android и Windows Phone.

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог

  1. Sportal

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогКакво по-полезно за българския фен от  мобилното приложение на един от най-големите спортни сайтове в страната. Тук ще намерите последните новини на български от Европейското първенство и не само. Ако предпочитате да следите информацията и медиите на български – Sportal е вашият избор. Наличен за iOS, Android и Windows Phone.

 

  1. UEFA Euro 2016 Fan Guide

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогUEFA Euro 2016 Fan Guide е вторият app, пуснат от организаторите на Европейското първенство. Той е предназначен за тези късметлии, които са във Франция и искат да гледат турнира на живо. Приложението им помага да си организират по-добре пътешествието, като предлага информация не само за мачовете и къде ще се проведат, но и за добри хотели, забележителности, възможности за транспорт и придвижване и други. Наличен е за iOS и Android.

  1. Euro 2016 Fantasy

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог Сигурно няма фен, който в съзнанието си да не създава собствен „звезден отбор“, с който да иска да премери сили с приятели или други запалянковци по света. Euro 2016 Fantasy е мобилно приложение-игра, което дава възможност на потребителя да избере любимите си играчи от Европейското първенство, да прави трансфери и след това да гледа как той се представя срещу други опоненти. Резултатите се формират на базата на представяне на истинските играчи на турнира във Франция. Наличен за iOS и Android.

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блогapp Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 Блог

  1. Zavedenia

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогКакво е да гледаш мач, ако не го правиш в компания? Ако у дома нямате място или поради други причини не можете да се съберете със своите приятели, тогава остава възможността да отидете в някое заведение. Zavedenia е мобилно приложение, което дава възможност да търсите, разглеждате различни заведения, както и да се информирате за различни промоции и отстъпки. Приложението е на български и има добър каталог от различни обекти, в който можете да намерите приятно място, за да гледате мача в компания. Наличен за iOS и Android.

  1. FoodPanda

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогАко пък успеете да се съберете по домашно, тогава изниква друг проблем – от гледане на мачове няма време за готвене. Ситуацията се влошава, ако компанията е голяма. Тогава на помощ идват мобилните приложения за поръчване на храна онлайн, като например FoodPanda. Чрез него потребителите могат да поръчват от голям набор ресторанти и заведения, което става лесно и бързо, чрез интуитивния интерфейс на апликацията. Наличен за iOS и Android.

  1. Panini Sticker Album

app Десетте най-полезни app-a за Евро 2016 А1 БлогНяма фен, който в някаква част от своя живот да не е бил запален по събирането на лепенки и попълването на албума от някое световно или европейско първенство. Някои не биха си признали, а други просто ще ви попитат дали разменяте Пике за Левандовски. Panini следват тенденциите и прехвърлят албума в мобилно приложение – Panini Sticker Album. Приложението е абсолютно идентично с печатен албум за лепенки. Потребителите могат да събират и да разменят дублиращи се лепенки помежду си. Идеално е не само за малките, но и за по-порасналите фенове. Налично за iOS и Android.

НЕ ПРОПУСКАЙ МАЧОВЕТЕ ОТ ЕВРО 2016 С ТЕЛЕВИЗИЯ ОТ МТЕЛ И BLIZOO

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*