Градски скоростни ленти

Днес ви представяме следващия победител в конкурса „4Gрадски“ – Иван Шишиев. Той е на 24 години, родом от Сандански, но от 11 години живее в София. Работи в областта на туризма и културата в града, а допълнително се занимава и с пеене в софийските православни храмове.

От малко повече от година разработва специализирана страница за фотография, озаглавена “Етюд-и-те на София”. Обича да снима от много малък, но професионално се занимава от 3 години.„Исках да се включа в конкурса „4Gрадски“, защото буквално живеем в една красива магия, наречена София. Тя е толкова крехка, толкова фина, че ако не се показва, ще се забрави. А тук е един добър начин да се покаже“, коментира Шишиев за блога на Мтел. Неговите любими автори са К. С. Луис, Никос Казандзакис, Дж. Р. Р. Толкин, Тери Пратчет и много други. Трудно може да прецени и да каже уверено кой му е най-любим. Фотограф – може би Себастиао Салгадо.

Ето това е неговият фото разказ.

[divider]Градски скоростни ленти[/divider]

      Градът е филм. Скоростна лента, в която всички ние участваме с усмивки и любов. Ние изживяваме, творим, чувстваме, бързаме, излизаме и се прибираме обратно в  нашия дом. Това сме ние – градски скоростни ленти.

ленти Градски скоростни ленти А1 Блог

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*