Мобилни приложения за пълен контрол

Представяме ви поредната порция от полезни приложения, представени от наши колеги.

 

 Мобилни приложения за пълен контрол А1 Блог

Име: Величко Кънев

Телефон: HTC Desire 820

Приложение: Имен ден

С какво е полезно: Приложението ме информира за имените дни. В 00:00 ч. се появява нотификация за празнуващите днес хора. При отваряне на приложението то проверява в телефонния ми указател за съвпадения на тези имена на кирилица и латиница. Има и календар, в който може да се ориентирам за предстоящите именници в дадения месец.

 

 

 

 Мобилни приложения за пълен контрол А1 Блог

Име: Божидара Пенчева

Телефон: iPhone 5S

Приложение: Sync Me

С какво е полезно: Sync Me синхронизира всичките ми контакти от телефонния указател, които използват социални мрежи като Twitter, Facebook & Google+, идентифицира спам обаждания и SMS, открива информация за входящи обаждания от непознати номера и напомня за рождени дни.

 

 

 

 Мобилни приложения за пълен контрол А1 БлогИме: Цветан Николов

Телефон: iPhone 6S

Приложение: Rock Clock

С какво е полезно: Rock Clock е спортно приложение. Чрез него човек си поставя дневни цели и проследява тяхното изпълнение. Помага ми да контролирам спортните си цели.

 

 Мобилни приложения за пълен контрол А1 Блог

Име: Красен Донев

Телефон: LG G4

Приложение: Call Recorder

С какво е полезно: Приложението записва разговорите, като работи скрито и почти незабелязано. Любимо ми е защото е много полезно както в работата, така и в личния ми живот. Например, не ми се налага да записвам нещо на ръка когато съм в движение и някой ми звънне – просто после си го прослушвам и готово!

 

 

 

 Мобилни приложения за пълен контрол А1 Блог

 

Име: Ерол Неждет Хасан

Телефон: Samsung Galaxy S4

Приложение: Mtel Now

С какво е полезно: Започнах да го ползвам по време на тестовия му период и ми хареса. Качеството на картината е много добро, не забива и работи безотказно до ден днешен. Достъпът до телевизия дори и в движение е нещо безценно.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*