Техно хороскоп

Много хора се отнасят скептично към астрологията, но сме сигурни, че въпреки това (тайно) се интересуват от зодията си и рядко пропускат хороскоп. Астрологията не е официална наука и не влиза в учебниците, но всеки е чувал за нея и като че ли почти няма човек, който да не се е вълнувал от прогнозите й, особено, ако са оптимистични по отношение на здравето, любовта и парите.

Хороскоп вече може да се намери за почти всичко, но този, който решихме да ви предложим днес, е за най-подходящите иновативни устройства според особеностите на всяка от зодиите. Вижте своята и открийте коя е вашата джаджа. Или ползвайте нашия тех хороскоп като източник на идеи за идеалния подарък, с който да зарадвате близък.

[divider]ОВЕН[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогКато първи знак в зодиака, Овните са родени лидери. Затова те не просто обичат да следват модните тенденции, а създават такива. Те са изключително енергични и обичат да спортуват, затова най-подходящото устройство за тях е фитнес гривна. С нея могат да следят активността си и да подобряват тренировките си.

 

[divider]ТЕЛЕЦ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогТелците са традиционалисти и повечето промени не са по вкуса им. Затова те биха предпочели устройство, което ги подсигурява. Също така, ценят външността и затова, ако избирате устройство за тях, то трябва да е елегантно и красиво. Най-подходящите устройства за Телеца са външна батерия, т.нар. power bank, и безжично зарядно – и двете биха го накарали да се чувства спокоен, че няма опасност смартфонът му да остане без енергия, когато най-много има нужда от него.

[divider]БЛИЗНАЦИ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогБлизнаците живеят в света на общуването. Затова тяхното устройство задължително трябва да има достъп до социалните мрежи и контакти.

Смарт часовникът с опциите си за управление на обажданията и handsfree е идеалният избор за тях.

 

 

[divider]РАК[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогРаците са пестеливи и много премислят инвестициите си. Освен това са много добри домакини. Затова тяхното любимо устройство е смарт телевизорът.

Той със сигурност ще впечатли гостите и ще допълни уютната обстановка, която Ракът е създал за тях.

[divider]ЛЪВ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогУстройството на чаровния и винаги стилен Лъв трябва да допълва неговата визия. Той излъчва царственост и достолепие, което го прави лесно забележим във всяка обстановка. Най-често Лъвовете заемат управленски позиции и затова им трябва устройство, което да улеснява тяхната работа, но също така да допълва изпипания им външен вид. Най-подходящи за тях са Bluetooth слушалките.

 

[divider]ДЕВА[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогДевите имат необходимостта постоянно да се усъвършенстват. Тяхното устройство трябва да отговаря на редица критерии, защото могат да бъдат много критични. Най-подходящ за тях е таблетът – с него лесно намират информация и нови предизвикателства, без значение къде се намират.

 

[divider]ВЕЗНИ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогДокато Везните решат кое устройство да изберат, може би всички зодии, освен Телеца, който трудно предприема промени, ще са сменили по няколко модела от техните джаджи. Везните сравняват, проучват, но затова пък обикновено взимат най-рационалното и разумно решение. На тях им е нужна виртуална клавиатура, която да им помага в проучванията.

 

[divider]СКОРПИОН[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогСкорпионът залага повече на ефективността, отколкото на външния вид, затова на него му е нужен смартфон, който да има добър процесор и достатъчно памет.

 

 

 

[divider]СТРЕЛЕЦ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогСтрелците са фенове на музиката, танците и развлеченията, затова тяхното устройство трябва да има добър звук, за да слушат любимите си хитове. Поради тази причина безжичните колонки са точно за тях.

 

 

[divider]КОЗИРОГ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогКозирозите са прецизни и често анализират, за да вземат зряло и рационално решение. Тъй като обичат работата си и са й много отдадени, имат нужда от устройство, което им предоставя възможността да я вършат, без значение къде се намират. В тази връзка, лаптопът е много удобно и разумно решение.

 

[divider]ВОДОЛЕЙ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогВодолеят е зодията на иновациите и технологиите. Те са независими и търсят оригиналност и нетрадиционност. Идеални за тях са очилата с виртуална реалност.

 

 

 

[divider]РИБИ[/divider]

хороскоп Техно хороскоп А1 БлогРибите обичат новите неща, както и да споделят опит. Подходящи за тях са иновативните 360-градусови камери – те им предоставят възможността както да правят уникални снимки и видео, така и да ги споделят в платформи за виртуална реалност като Google Street View и YouTube360.

 

 

Проверете в нашия сайт или в магазините ни кои са най-изгодните оферти, с които да вземете вашето устройство.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*