Как да ползвам 4G от Мтел след тестовия период?

Тестовият период за ползване на 4G мрежата на Мтел приключи. От старта й на 25 април до вчера, всички клиенти можеха да ползват 4G, без да трябва да доплащат допълнително. И сега въпросът, който повечето от вас сигурно се питат, е как мога да продължа да ползвам 4G и колко ще ми струва?

Е, за голяма част от вас имаме много добри новини! Ако сте ползвали 4G от Мтел през тестовия период – от 25 април до 31 юли, то ще можете да продължите да ползвате 4G мрежата напълно безплатно до края на срока на договора ви. За ползване на мрежата се счита да сте направили дори и 1 kB трафик през 4G в тестовия период.

Някои от вас обаче може да не са успяли да тестват новата по-бърза мрежа или им изтича договорът и искат да сключат нов. Как може да ползвате 4G сега? От днес всеки клиент, който сключи договор с някой от абонаментните планове Мтел безкрай L, Мтел безкрай XL, Мтел безкрай 2XL или Мтел безкрай 3XL ще има достъп до 4G мрежата на Мтел без допълнително заплащане.

За тези, които биха искали да продължат с договор с друг абонаментен план, но все пак искат достъп до бързите скорости на 4G, сме предвидили и друга опция – те могат да си вземат специална екстра , която дава 1,5 GB мобилен интернет на максимална скорост и достъп до 4G мрежата на Мтел на цена от 7,99 лева. Валидността на тази екстра е 2 години, като и срокът на основния договор също се удължава с този срок. Хубавото е, че ако сте в промо периода на вашата тарифа, промо условията ще се удължат за още 2 години.

Повече информация за това как можете да продължите да ползвате 4G и след края на тестовия период можете да видите във видеото по-долу, където наши експерти обясняват обстойно различните опции. То е последната част от поредицата, която правим съвместно с блога nixanbal.com за това как се ражда 4G.

За още практични съвети прочетете и останалите публикации в категория „Как да“ на блога ни или се абонирайте за нашия Newsletter.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*