Samsung Galaxy J5 и J7: две възможности за добър смартфон

В разгара на лятото Мтел предлага някои от популярните модели 4G смартфони на специални цени. До края на август можете да вземете с намаление устройствата Samsung Galaxy J5 и Samsung Galaxy J7. Затова решихме да ви представим двата смартфона на южнокорейския гигант в едно видео ревю.

В типичния за Samsung дух дисплеите на тези два телефона мигновено грабват вниманието с кристално изображение и ярки, жизнени, наситени цветове. Samsung Galaxy J5 и J7: двата са с многопикселови камери с отлични възможности за снимане на видео, с богати възможности за безжична свързаност, с елегантна металическа рамка – верни на традиционния за Samsung дизайн.

J5 е готов да посрещне търсенията на онези, желаещи бюджетно решение за хубав мултимедиен смартфон, а J7 е насреща за любителите на мощните устройства за работа с безброй приложения. Припомняме, че J5 беше сред най-предпочитаните смартфони по време на промоцията на Мтел “Дни на щастието”, която приключи в края на юли.

Предните камери и на двата телефона са 13-мегапикселови, с автофокус и LED светкавица, а задните – 5-мегапикселови и също с LED светкавица. Придружени са от възможности за геолокация, лицево разпознаване, HDR, професионално снимане – с контрол на ISO и белия баланс, продължително многокадрово снимане, режими „спорт“ или „красиво лице“, както и редица други инструменти за създаване на динамични изображения и видео.

J5 има 5-инчов дисплей, четириядрен процесор и 8 гигабайта вътрешна памет. По-големият брат J7 е с по-голям екран – 5,5-инчов, има осемядрен процесор и 16 гигабайта памет. По-голяма е и батерията му – 3300 милиамперчаса, за да издържи на по-интензивната работа и потребностите на по-големия екран.

Вижте още за приликите и разликите между Samsung Galaxy J5 и J7:

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*