Mtel Tech Crew: Какво да направя, ако загубя своя телефон?

Представяме ви Mtel Tech Crew. Това е новата ни видеопоредица, в която нашите специалисти ще ви дават полезни съвети, свързани с различни технически и потребителски въпроси. Можете да следите поредицата Mtel Tech Crew на нашия YouTube канал. Там ще можете да намерите и други интересни видеа свързани с технологиите и телекомуникациите.

Първата тема, с която стартираме в Mtel Tech Crew, е посветена на това какво трябва да направите, ако загубите своя телефон. На мнозина се е случвало да останат без телефон, защото са го изгубили или е бил откраднат. Много често в такива ситуации човек се затруднява да прецени какво е редно да се направи.

Ако някога загубите своя телефон, ето какво следва да направите:

 

Още по темата

  1. Загубих своя телефон! Не знам как по-друг начин да се изразя – попадна във ваш сервиз преди 2 месеца и оттогава ни вест, ни кост. Абсолютно го чувствам като загубен. А още по-гадно е непукизма Ви. Потресена съм от безочието на служителите, които макат и любезни са абсолютно безполезни. Два месеца съм без телефон, който съм платила, а не мога да ползвам. А съм абсолютно изрядна в сметките си. Обидно ми е, гадно ми е, че срещу лоялността си получава кухи обяснения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*