Най-странните приложения за Android и iOS

Ако технологиите всеки ден ни изненадват с нещо ново и все по-практично, то в света на приложенията най-вероятно вече всичко е измислено. Лесно можем да открием помощник при фитнес тренировките, организирането на деня, научаването на нов език, готвенето и каквото още (не) се сещате. Провокирани от интереса към приложенията, решихме да разгледаме най-странните от тях, които някога сме срещали:

Fake Call

Ако сте в неприятна среща и търсите начин да се измъкнете, без това да доведе до конфликт, може да използвате приложението Fake Call – след кратки настройки Android телефонът ви ще инсценира обаждане, което може да използвате за извинение. Всеки може да излъже, че отива до тоалетната и… просто да не се върне повече. Бъдете оригинални! Кажете, че Барак Обама ви се обажда!

приложения Най-странните приложения за Android и iOS А1 Блог

Снимка: Google Play

Cry Translator

Това приложение ще ви помогне да разберете защо плаче вашето бебе. То „чува“ плача и го „превежда“, като ви показва какво точно притеснява малкото ви детенце. Сериозно ли?!

iNap@work

Ето нещо, което може и да не е толкова безполезно за онези от вас, които никога не си доспиват и обичат да го правят на работа. Приложението iNap@work, налично за iOS, имитира звуците, които правите, докато работите, за да може през това време да си подремнете. Настройвате колко често употребявате клавиатурата, кликате с мишката, отваряте шкафове или дори използвате хартия, химикал и телбод и то ги възпроизвежда в различна последователност.приложения Най-странните приложения за Android и iOS А1 Блог

Снимка: iTunes

Вдигаме нивото на „безсмисленост“ и ви представяме три приложения, напълно подходящи за летния сезон.

iBeer

iBeer прави екрана на смартфона ви като халба с бира, която може да надигнете и да създадете впечатление, че отпивате. Всъщност, виртуално бирата съществува, но реално я няма…

приложения Най-странните приложения за Android и iOS А1 Блог

Снимка: iTunes

Mosquito Killer

С Mosquito Killer пък може да си го върнете на лошите комари, които не ви оставят на мира през лятото. Е, те сигурно няма да разберат, че сте си отмъстили за онези десет ухапвания, които все още така ви сърбят, но поне може да получите лично удовлетворение.

Fan Cooler

Ако се чудите как да избягате от летните жеги и нямате климатик или поне вентилатор наблизо, не се притеснявайте. Fan Cooler за iOS е приложението за вас. Това е вентилатор, който можете да нагласяте на различни степени – пускате го и останалото може да оставите на въображението си. Със същия успех мъжете могат да се избръснат с Electric Shaver – приложение, което имитира електрическа самобръсначка, включително звука й.

 

 

приложения Най-странните приложения за Android и iOS А1 Блог

Снимка: App Store

Следват няколко приложения, чиято цел съвсем не можем да отгатнем. Pointless Button за Android показва на екрана ви червен бутон, който просто натискате. Това е. Неговият подобрен вариант е Bleep Button за iOS, придружен със звук за цензура. Ако пък приложенията, които ви представихме, не са ви достатъчни, може да потърсите 20 Useless Apps за iOS, което съдържа в себе си 20 безполезни приложения.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*