Samsung Galaxy Note7 – най-добрият смартфон до момента (Видео)

Има неща, които карат човек да желае да ги притежава, но не защото са толкова жизнено-необходими, а защото са знакови и емблематични. Такъв е Galaxy Note7, най-новият флагман от Samsung. Няма да е пресилено да се каже, че Note7 е сред най-добрите електронни устройства на годината и безспорно най-добрият смартфон на пазара засега тази година.

Той беше представен на 2 август, а предварителните продажби на сайта на Мтел стартираха на 16 август и ще продължат до 30 август.

Хубавият му дизайн не е само въпрос на естетика: всичко в това възголемичко електронно устройство те кара да се чувстваш прекрасно и да искаш от него още и още – и за работа, и за удоволствие. Samsung Galaxy Note7 съчетава в себе си почти перфектната комбинация между хардуерни и софтуерни възможности, интерфейс и потребителско изживяване.

Малко преди появата му в магазините на Мтел имах възможност да се докосна до насладата, наречена Samsung Galaxy Note7. Е, позволете един съвет: не го пробвайте, ако нямате готовност да се сдобиете с него – докоснете ли го, няма да можете да спите, докато не си го вземете! Ако искате да се запознаете повече с един от хитовете за 2016 г. и да го видите в действие, можете да разгледате видео ревюто ни по-долу.

В случай, че ви допадне – можете да направите предварителна заявка за устройството на сайта на Мтел. Клиентите, които го направят, ще могат да получат Samsung Galaxy Note7 три дни преди официалната премиера, която е на 16 септември.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*