Топ 7 на най-деструктивните YouTube канали

Винаги съм смятал, че има нещо изключително привлекателно и дори успокояващо да гледаш как различни неща биват смачквани, стопявани или пръсвани на съставните им части. Може би имам нужда от време на време да вперя взор в бездната на Ницше от безопасната дистанция на компютърния екран. Или може би просто съм продукт на нихилистичното общество, в което живеем.

Каквато и да е причината, деструктивните видеа в YouTube са ми адски забавни. И явно тази моя страст се споделя от доста хора, защото през последните няколко години тези видеа се превърнаха в своеобразна мания. Всеки ден никнат нови канали, в които различни хора измислят все по-креативни начини да унищожават вещи от всекидневието. По-долу сме подбрали списък с най-забавните според нас канали, които със сигурност ще задоволят деструктивните ви нужди. Хвърлете им по един поглед. Струва си. 🙂

Топ 7 на деструктивните YouTube канали:

1. Tech Rax

Този канал е специализиран в унищожаването на електроника. Ако мечтата ви е да видите какво би станало, ако пуснете своя iPhone в лава или колко удара с чук би издържал Samsung-а ви, то това е каналът за вас. Между хилядите приумици за унищожаване на смартфони има и видеа тип „Какво би станало, ако се гмурна в басейн с 1500 литра Кока-Кола?“. Какво повече му трябва на човек?

2. The Backyard Scientist

Каналът е посветен на това да прави шантави научни експерименти. Колко шантави питате? Ами като да се пробва какво ще стане, ако се налее разтопен алуминий в диня. Или пък да се напълни басейн с течен азот. Резултатите винаги са повече от впечатляващи и доста деструктивни. Деца – никога не пробвайте нещата от този канал вкъщи!

3. FullMag

Това е най-американския от всички канали досега. Защо ли? Защото използва оръжия. И то много. И най-вече с калибър 50 и нагоре. Неслучайно той е един от каналите с най-много последователи в нашия списък. Какво да ги правиш американците, обичат оръжията свободата си. При все това е доста забавно да видиш какво може да причини един мини артилерийски снаряд на смартфон. Идеално за гледане със студена бира в ръка и току-що изпържени картофки от McDonalds.

4. Hydraulic Press Channel

На кого може да му хрумне да направи канал с видеа, в които мачка различни вещи с хидравлична преса? На финландец, разбира се! Какво друго да правиш за забавление, след като през зимата температурата често пада под минус 30 градуса? Малко неща могат да се сравнят с детската радост от това да окажеш натиск от 100 тона върху каска за мотор с диня в нея за по-голям ефект. Страхотен начин за разтоварване след тежък работен ден. Особено, ако си представиш, че вещите в хидравличната преса са всъщност някои недолюбвани колеги.

5. Cars and Water

Въпреки странното си име, каналът също обича да унищожава неща. Запазената му марка е нагорещената до червено топка от никел, която се поставя върху различни неща, за да се види колко време ще издържат на чудовищната топлина.  Дори и смятаната за неунищожима Nokia 3310 бързо-бързо се предава пред страховитата сила на термалната енергия. 🙂

6. Let’s Melt This

Както можете да се досетите, видеата в Let’s Melt This са посветени на това да се разтопяват неща като сандвич от McDonalds със сярна киселина или iPad в огнярска пещ. Често във видеата се използва и мощна горелка за още по-задоволително втечняване на вещи. Не сте живели пълноценно, преди да видите как захарен памук изчезва за секунди при температура от над 1000 градуса по Целзий.

7. Cut in Half

Тук фокусът е върху това да се режат неща наполовина с свръхбърза водна струя. Водното рязане оставя предметите общо взето невредими (макар и разполовени). Така може лесно да се види напречно сечение на вещите, което е и основното предимство на видеата в този канал. Мечтали ли сте си да видите как изглежда отвътре пистолет или лаптоп? Ето сега е шансът ви да го направите.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*