Мтел и “Пощенска кутия за приказки” разказват истории за “Телефон и любов”

“Телефон и любов“ е темата на най-новата „Пощенска кутия за приказки“, която се реализира с подкрепата на Мтел. По време на събитието ще бъдат прочетени 10 истории, които са специално написани и подбрани според темата на вечерта. Сред гостите, които ще представят текстовете  в 19:00 часа днес в Sofia Live Club ще бъдат писателят Димитър Калбуров, журналистът Константин Вълков и оперната певица Мила Михова.

Входът за събитието е свободен, но дори да не успеете да дойдете, можете да проследите случващото се на живо тук чрез директния стрийминг, който се осъществява от STREAMER.BG.

Литературната инициатива е втора съвместна за Мтел и „Пощенска кутия за приказки“. В края на миналата година телекомът представи разказите от сборника „Преплетени линии – 20 истории от миналото за бъдещето“, чиито автори са победителите в конкурса за технологии, иновации и наука – Mtel Media Masters. Поводът за създаването на книгата беше 20-годишнината от провеждането на първия телефонен разговор в GSM мрежата у нас.

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*