Топ 5 YouTube канали, които ще ви гримират като зомби

Едно от най-трудните неща за Хелоуин, които можете да направите, е да се преобразите като зомби. Пресъздаването на истински живи мъртви е нелека задача, но не и невъзможна. На помощ идват професионалните гримьори, до които обаче не всеки има достъп. Така че, ако не участвате във филм или сериал, посветен на зомбите, възможност да разберете как можете да се превърнете в такова е да се обърнете за помощ към безбройните видео наръчници в YouTube.

Всеки популярен влогър, специализиран в гримове и разкрасяване в популярната онлайн платформа за споделяне на видео, има такова посветено на живите мъртви. Настъпването на Хелоуин прави тези материали безценни находки за всеки фен на празника или ако искате да правите възстановка на новите епизоди на ТВ сериала “Живите мъртви”. В блога на Мтел представяме едни от най-популярните YouTube канали, в които можете да намерите полезни съвети за това как да се гримирате като зомби за Деня на Вси светии.

Michelle Phan

Може би най-известната влогърка, показваща уроци за гримиране в YouTube. Тя пуска първите си видеа още през 2007-ма и в момента има над 8.7 млн. последователи в популярната платформа. Успехът й в интернет не остава незабелязан и преди година тя пусна собствена козметична линия. Нейният наръчник за това как да се превърнем в зомби барби е публикуван преди четири години и има внушителните над 23 млн. преглеждания в YouTube.

Pixiwoo

YouTube каналът Pixiwoo е дело на две сестри – Саманта и Ник Чапман, които дават видео съвети за гримиране. Те са много успешни в представянето на правилната формула за това как потребителите да могат да наподобят максимално визията на холивудските звезди. Техният канал има 2 млн. последователи, а туториалът за как да се гримираме като зомби е гледан над 160 хил. пъти.

Tanya Burr

Таня Бър е английска влогърка, ориентирана към модата и грима. Нейният канал има 3.6 млн. последователи. Видеото за това как да се маскираме като зомби има над 730 хил. гледания.

NikkieTutorials

От 2008-ма каналът NikkieTutorials набира все по-голяма популярност. Той е специализиран за модни прически и грим. През последните години броят на последователите расте главоломно, като в момента те са 5.7 милиона. Тематично за Хелоуин NikkieTutorials пусна видео за това как да се гримираме като зомби, който има над 780 хил. гледания.

Bonnie Corban SFX

YouTube канал, специализиран в специални ефекти, постигнати със силата на грима. В него се показват различни техники, които се ползват от специалистите по специални ефекти в ТВ и филмовата индустрия. Макар каналът да има скромните малко над 400 хил. последователи, клипът как да се гримираме като зомби за Хелоуин събира над 1.8 млн. гледания.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*