Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа

Идва краят на годината и с наближаването на празниците и почивните дни сякаш работата вместо да намалява, тя става все повече. Всяка година се чудим как да спестим време и пари, а накрая се озоваваме два дни преди Коледа без подаръци за близките. И тогава става страшно! Защо? Защото съдбата на всички е била сходна – и те като нас ще трябва да преживеят ужаса на бутането в магазините в последния момент, дългото чакане на опашки, свършилите стоки по рафтовете на магазините и какво ли още не. Наскоро миналият Хелоуин никак не е страшен в сравнение с хората, готови на всичко, за да вземат перфектния подарък, който точно вие сте си набелязали, или да ви прередят на опашката!

За щастие, в ерата на интернет и мобилните технологии пазаруването може да е много по-лесно, по-удобно и по-бързо навсякъде и по-всяко време с изгоден план за мобилен интернет.

Представяме ви пет интернет страници с удобни мобилни версии, които ще ви помогнат да избегнете ужаса преди Коледа.

 

  1. Amazon

Коледа Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа А1 БлогЕдва ли създателят на Амазон Джеф Безос през 1995 г. си е мислел, че това ще е сред най-големите сайтове за онлайн пазаруване, както и най-големият онлайн магазин в САЩ. Основната му дейност е търговия с електроника, но вътре можете да намерите неща за вашето бебе, козметика, книги и други.

 

 

  1. AliExpress.com

Коледа Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа А1 БлогAliExpress е онлайн услуга, която вече шест години се занимава с търговия на дребно. Съставена е предимно от малки китайски фирми, предлагащи продукти на международни купувачи. Това е най-посещаваният сайт за електронна търговия в Русия. AliExpress.com е част от Alibaba Group.

 

 

  1. boohoo.com

Коледа Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа А1 БлогВ boohoo.com можете да намерите дрехи за всякакви възрасти, както и различни модни вдъхновения и съвети. За последните осем години сайтът се превърна в един от лидерите в своята сфера, като предлага модерен дизайн на добри цени.

 

  1. The Land of Nod

Коледа Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа А1 БлогСъс сигурност, тези, които най-много се вълнуват за празниците, са децата. The Land of Nod предлага всичко за тях от обзавеждане и декорация на детската стая до играчки и подаръци. В блога на сайта пък можете да намерите интересна и полезна информация за всичко, свързано с вашето мъниче.

 

  1. Umbra.com

Коледа Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа А1 БлогUmbra.com е компания с над 30-годишен опит, която предлага битови предмети с оригинален дизайн. Можете да се сдобиете с оригинални мебели за офиса и дома, а защо не да подарите нещо такова на ваш близък. Например, оригинална кутийка за бижута на вашата любима.

 

 

Коледа Топ сайтове за онлайн шопинг или как да сме готови за Коледа А1 БлогЕто и едно предложение за хубав подарък за Коледа от типа „направи си сам“ или по-познато като DIY (“do it yourself”). Всъщност, това е широко разпространен метод, чрез който хората поправят или правят неща за бита, без директната помощ на специалисти и професионалисти. В света на търговията обаче това може да се превърне в прекрасен подарък. Сайтове като Brika предлагат кутии с нужните елементи, от които получателят на подаръка може да сглоби нещо полезно за себе си, а такива като Darby Smart пък са пълни с оригинални идеи.

Колкото лесно и удобно да е онлайн пазаруването за Коледа, все пак искаме да ви припомним, че трябва да внимавате от къде поръчвате. Запознайте се предварително с условията за поръчка, доставка и евентуално връщане/замяна на стоката. Не пропускайте да проверите и цената и времето на доставката.

Още по темата

  1. Бих добавил в този списък няколко български арт магазини, които напоследък започнаха да продават и онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*