Топ мобилни приложения за ефектен грим

Често се възхищаваме на перфектния външен вид на различни знаменитости от световната сцена. Желаем  съвършен „опушен грим“ като на Мила Кунис или изкусителни червени устни като на Анджелина Джоли. Това, което ни спира да се втурнем към най-близкия козметичен магазин, обаче, са колебанията ни дали даден грим ще изглежда по същия блестящ начин върху нашето лице.

Все пак, всичко зависи от тена на кожата, формата на очите, скулите, лицето, големината и формата на устните, веждите и така нататък.  Иска ни се като на магия да опитаме всичко, за да се сдобием с перфектния макиаж. Вече можем да го направим  по лесен и забавен начин с няколко клика на смартфона си. Готови ли сте да се запознаете с вълшебната пръчица, която идва на помощ на всяка дама?

Представяме ви няколко дигитални beauty трика, които улесняват избора на грим.

Става въпрос за приложения, с които могат да се пробват различни видове сенки, очна линия, червила, руж и какво ли още не. Те изглеждат  реалистично и точно поради тази причина могат да елиминират множеството колебания, които имаме докато стоим на щанда за декоративна козметика.

Perfect365 – Перфектният app

грим Топ мобилни приложения за ефектен грим А1 БлогЕдно от най-разпространените приложения за грим е Perfect365. То дава възможност да разберем как изглеждаме с червило в цвят бордо или сенки с цвят праскова, например. Така изборът на козметика е по-лесен от всякога. Има две опции – да си направим селфи в момента или да използваме готова снимка (за най-добър ефектът е добре да се сложи снимка без грим по лицето).

В „Looks“ могат да бъдат пробвани готови визии от подбрана комбинация от гримове.  Ако тя ни харесва, от полето вдясно в „SEE HOW-TO”, има подробно описание как да се гримираме по определения начин. При натискане на бутона „Save Look“ всяка снимка може да бъде запазена за консултация с приятелка или пък, за да бъде качена Instagram. Има опции за премахване на несъвършенства като черни точки и пъпчици, озаряване на тена, омекотяване на кожата, промяна на формата на устните и веждите, нанасяне на различна декоративна козметика – от червило до очна линия, руж и спирала.

 

грим Топ мобилни приложения за ефектен грим А1 БлогMake Up Genius – Луксозна козметика с няколко клика

От френската козметична компания  L’Oreal също са създали подобен app – Make Up Genius. Интересното при това приложение е, че има възможност баркода на всеки продукт на марката да бъде сканиран.  Също така, различни продукти на L’Oreal могат да бъдат пробвани, без да се налага да си правим снимка, а директно като се пусне камерата и продуктите се прилагат като филтри. Харесаният продукт може да бъде поръчан чрез приложението. Когато избираме продукти от по-луксозни и скъпи марки, трябва да сме внимателни. Дали червилото Color Riche Pure Reds или гланцът Mega Gloss Infallible ни стои по-добре? Вече лесно можем да разберем.

грим Топ мобилни приложения за ефектен грим А1 БлогPhoto Editor. You Makeup – Красота и забавление

Друго популярно beauty приложение е Photo Editor.You Makeup. Чрез него също могат да бъдат пробвани различни нюанси червила, очна линия, руж, да бъдат променяни веждите, миглите и какво ли още не. Различното тук са опциите „Paint Lab“ и „Fun Makeup“. В първата, могат да бъдат прилагани по-артистични филтри към снимките и те да изглеждат като картини, нарисувани в различни стилове. Във втората, към лицето могат да бъдат прилагани готови забавни визии  – от мустаци до събрани очи и така нататък. Може, разбира се, да се пошегуваме със снимката на някой близък.

С някое от изброените приложения може лесно да се придобие представа по какъв начин биха изглеждали различните нюанси гримове върху лицето. По този начин е по-малко вероятно да се наложи да пъхаме в дъното на някой шкаф поредното червило, което не ни отива, или ружа, който става само за Хелоуин. За минути всяка дама може да открие визията, с която изглежда зашеметяващо.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*