Pinterest вдъхновения за Коледа

Коледните празници вече чукат на вратата, но все още много хора не са решили как да украсят дома си и с какво да зарадват най-близките си в коледното утро. Социалната мрежа Pinterest е източник на безброй интересни идеи, които могат да вдъхновят всеки. Така че, пригответе си чаша горещ шоколад и се запознайте с някои от най-популярните коледни предложения за интериор и оригинални подаръци в Pinterest.

подаръци Pinterest вдъхновения за Коледа А1 БлогПодаръци в буркан

Подаръчните торбички и кутии вече не са толкова интересни. Ако искате да разнообразите коледните си подаръци, в този Pin предлагат много креативен и евтин начин – в прозрачен стилен буркан. В стъкления съд можете да аранжирате малки подаръци на различна тематика – комплект за приготвяне на коледни бисквити;  комплект за борба с грипа, включваща ароматен билков чай, витамини и мед; комплект за разкрасяване – лакове за нокти, кремове за ръце, пила за нокти и какво ли още не. Можете да развихрите въображението си в зависимост от интересите на човека, за когото е предназначен, и да му направите наистина оригинален подарък.

подаръци Pinterest вдъхновения за Коледа А1 БлогКоледна кошница

Друг интересен подход за поднасяне на подаръци е да ги аранжирате в кошница. Тук можете да се запознаете с цели 50 идеи за подаръци в красиви коледни кошници.

Сред тях има идеи, подходящи за деца и тийнейджъри, за жени и за мъже, както и за цялото семейство. Ако все още не знаете с какво да зарадвате някой от близките си, а коледният списък е прекалено дълъг, в този Pin можете да почерпите купища нестандартни и забавни идеи.

подаръци Pinterest вдъхновения за Коледа А1 БлогДомашни любимци на помощ

Всички, които имат домашен любимец и искат го направят част от коледното украсяване на дома, могат да се възползват от предложението дадено в този Pin. В него са дадени подробни инструкции за това как да направим украшение за елха от отпечатък на лапичката на нашето куче върху тесто: интересен и забавен начин да включим пухкавите си приятели в подготовката за Коледа.

10 идеи за декорация

И като говорим за декорация, в Pinterest има предложения за украса, която всеки може да сътвори бързо и лесно, без да отделя много време и средства. В този Pin са представени 10 идеи за оригинална украса, която можете да направите вкъщи. Сред предложенията са свещници от празни бутилки, украсени с елхови клонки и коледни орнаменти,  декорация за входната врата и много други интересни идеи.

подаръци Pinterest вдъхновения за Коледа А1 БлогДекупаж за малки и големи

За по-сръчните социалната мрежа предлага изключително интересно предложение за декупаж. Всеки любител на приложните изкуства може да създаде собствена коледна топка, изобразяваща Земята и да добави веселия Дядо Коледа, който препуска с елените в коледната нощ. Това ръчно направено коледно украшение е не само оригинално, но и забавно за изработване както от малки, така и от големи.

подаръци Pinterest вдъхновения за Коледа А1 БлогВино с коледен дух

В дългите зимни вечери освен горещ шоколад, е особено приятно да изпиеш и чаша хубаво червено вино. За да не изхвърляте бутилкате, можете да я превърнете в част от празничния интериор. В този Pin можете да се запознаете с  12 страхотни идеи, които ще ви покажат как да превърнете обикновена бутилка в истинско коледно украшение.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*