Кои са най-харесваните Viber стикери в България?

Viber отдавна се е превърнал в ежедневие за хората в България и не само у нас. Вече като че ли за всички е по-удобно да драснат два-три реда набързо в чата и да изпратят няколко усмивки, отколкото да говорят по телефона. По данни на Viber над 2.8 милиона души у нас са потребители на приложението. Неговата популярност се обяснява не само с възможността за бързо и лесно изпращане на съобщения, но и с огромния избор от емотикони и оригинални стикери, чрез които по забавен начин могат могат да бъдат изразявани множество емоции.

Viber стикери Кои са най-харесваните Viber стикери в България? А1 Блог

Празничните картинки от пакета Merry Christmas са сред най-харесваните.

 

Любимите теми за българите, ползващи стикери във Viber, са Коледа и любовта. Най-често изпращаните картинки в популярното чат-приложение са или свързани с настоящия зимен сезон и предстоящия празник, или с популярни емоции, разменяни между влюбените.

Един от безспорните любимци е пакетът със стикери Merry Christmas

Снежен човек, готов за топла прегръдка или каращ сноуборд; северен елен, който изпраща целувки или се сърди; дядо Коледа, който има температура или се е заклещил в комин – това са част от закачливите празнични картинки от пакета Merry Christmas, които най-често са си пращали феновете.

 

 

Viber стикери Кои са най-харесваните Viber стикери в България? А1 Блог

Eve and Freddy in love са любими на ползващите VIber.

Друг техен фаворит е пакетът с Viber стикери Eve and Freddy in love.

Изобразените в него емоции са в двата полюса – от обяснения в любов, сърца и целувки до изблици на омраза, караници и обърнати гърбове.

Потребителите в България са изпратили над 1,5 милиона съобщения със стикери от пакета Merry Christmas. 

Любовните стикери на Eve and Freddy in love са използвани близо милион пъти.

 

 

 

Viber стикери Кои са най-харесваните Viber стикери в България? А1 Блог

Двата комплекта със собствени стикери на Мтел са сред най-популярните у нас.

Сред най-популярните стикер пакети у нас, освен Merry Christmas и Eve and Freddy in love, са също Best of Christmas Vibes, Winter Bear, Winter Wonderland,  A Dog’s Winter, Winter with Lana, Blu and Mayo love in the winterWinter Vibes, Море от любов, Влюбената Лана, Бобърът Chew, LegCat Returns, както и двата комплекта със собствени стикери на Мтел във Viber: всички те са били свалени над половин милион пъти в България, като потребителите са ги използвали в над 8,7 милиона съобщения.

Цената на всеки един от платените пакети е 4,80 лева, но в следващите три месеца любимите Viber стикери ще са безплатни за клиентите на Мтел.

 

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*