Какво предлага имуществена застраховка Моят дом от Мтел?

От средата на декември Мтел предлага на своите клиенти възможността да застраховат жилището си с имуществена застраховка Моят дом. Услугата е налична за потребители, които сключат двугодишни договори за мобилни или фиксирани планове. Тя е налична на цена от 1,99 лева на месец и покрива до 23 000 лева щети. Имуществената застраховка Мтел Моят дом се предоставя от застрахователно дружество “Алианц България” специално за клиентите на телекома.

Повече за Мтел Моят дом може да видите  тук:

Едно от големите предимства на застраховката е, че потребителите ползват застрахователно покритие месец за месец. Освен това, с Мтел Моят дом клиентите са обезпечени, когато и да се случи щетата и при необходимост използват обезщетението, без да плащат премия за следващ месец.

Основното покритие на Мтел Моят дом включва имуществени щети, причинени от пожар, наводнения и природни бедствия, както и защита на сметка при загуба на трудоспособност на клиента. Стойността на месечната премия на Мтел Моят дом е една и съща, независимо каква мобилна или фиксирана услуга ползва застрахованият клиент. Плащането е лесно и удобно – заедно с месечната сметка към Мтел.

Потребителите могат да сключат имуществената застраховка Моят дом в магазините на Мтел и blizoo при подновяване на договора си за услуги към компанията.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*