Имам час при влогъра или как да впечатлим с празничната си визия

Дами, напълно ви разбираме! За празниците искате да впечатлите с прекрасен външен вид на коледното парти, в самия ден на празника, а и в новогодишната нощ. Това наистина е предизвикателство, като се има предвид, че винаги следваме неписаното женско правило да не повтаряме една и съща визия. Намерихме решение на този проблем и с удоволствие ще ви го споделим. Записахме си час при влогърите в YouTube, които страшно много могат да ни помогнат да изглеждаме добре. Ето какво споделят те:

Празничната прическа

Един от най-модерните цветове през 2016 година е розово злато. В тоалетите то често е придружено от сребро и класическото жълто злато, а видяхме и много известни дами, които боядисаха косите си в този ефектен нюанс на розовото. Но не се притеснявайте, не е задължително и вие да го правите, за да сте модерни за празниците. Всички дами знаем, че косата е много важна част от женската визия, затова й отделяме повече време, когато се приготвяме. Влогърът Kayley Melissa ни дава интересни предложения за прически, като представя и видео със седем лесни прически специално за празниците.

Празничният грим

Предизвикателството тук е, че не всяка от нас има уменията на професионален гримьор. Няма проблем! Красивата влогърка Chloe Boucher представя видео със съвети за празничен грим и прическа. Акцентирайте върху най-любимата част от вашето лице, но все пак внимавайте да не прекалите. Когато гледате видеа със съвети за грим, е важно да имате предвид, че не всеки грим и цвят подхожда на всяко лице. Нашият съвет е да отделите време и да пробвате кое как стои на вашето, за да направите най-добрият избор.

Празничният тоалет

Празниците са идеалният момент да опитате нещо ново – това със сигурност ще впечатли всички! Но както ви казахме и в темата със съвети за домашна коледна фотосесиянатруфеното не е на мода. Това важи с пълна сила…за всичко. Бъдете много внимателни, когато съчетавате цветовете, както и така актуалния за празниците златен или сребърен брокат. Всички обичаме да блестим, но нека коледната елха да бъде най-блестящото на празника. На помощ тук идва актрисата и влогърка Шей Мичъл със своите съвети за празнично облекло.

Пазничният маникюр

Остана и последният щрих от празничната визия – маникюрът. Имате пълна свобода на избор дали да бъде само в един цвят, или да нарисувате/залепите нещо отгоре. Влогът LifeWorldWomen e пълен с идеи и съвети как да направите ефектен маникюр, без да сте професионалист в това. Авторите на този влог са се постарали да съберат и прекрасни идеи за коледен маникюр в това видео.

Сигурни сме, че ще направите най-добрият избор за вашата празнична визия. Не забравяйте, че най-красива е тази жена, която се чувства комфортно в тоалета си и е уверена в красотата си. Затова, бъдете естествени и ползвайте грима, прическата и тоалета като още една капка към чашата самочувствие за външния ви вид.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*