Parrot Mambo – мултифунционалният дрон

Дронът Parrot Mambo е малък, лек, достъпен и много лесен за управление. С размерите на книга, той може да се управлява чрез мобилно приложение през смартфона. Можете да се запознаете с възможностите на дрона от нашето видеоревю:

Parrot Mambo е бърз, лек и маневрен, като може да изпълнява различни фигури само с едно натискане на бутон. Излитането и кацането също са автоматизирани и стават с помощта на една команда. Различните стабилизатори, жироскопи и сензори осигуряват плавен и стабилен полет. Връзката със смартфона се осъществява чрез Bluetooth, като дронът може да се управлява на разстояние до 20 метра. Дистанцията се увеличава значително, ако се използва специалното дистанционно, което се продава отделно. Вградената литиевойонна батерия осигурява непрекъснат полет до осем минути, а самото зареждане отнема около 30 минути.

Друго отличаващо качество на дрона Parrot Mambo е възможността за окачването на аксесоари чрез специална модулна система. В комплекта са включени два – единият е специална механична ръка, с която могат да се хващат и пренасят дребни и леки предмети. Вторият аксесоар е мини оръдие, което стреля с малки пластмасови топчета на разстояние до два метра. Parrot Mambo може да носи до шест подобни „снаряда“. Оръдието ги изстрелва с малка скорост, което гарантира, че може да се използва само за забавление и няма шанс за инциденти.

Освен „бойните“ възможности, Parrot Mambo разполага и с вградена камера, която може да прави въздушни снимки. Предвид компактните размери на дрона, тя няма да осигури професионално качество, но е достатъчна за хубави кадри от високо.

Parrot Mambo е един от най-компактните и достъпни дронове, които се намират в момента на пазара, и е добър първи избор за любители. Той е и перфектен подарък за дете.

Parrot Mambo е наличен в Мтел на промоционална цена на изплащане от 1,99 лева на месец заедно с офертата за домашен високоскоростен интернет и телевизия Мтел премиум 200.

Приятно забавление!

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*