Най-добрите мобилни приложения за 2016 година

Официалните магазини за мобилни приложения на Android и iOS имат общо над 4 млн. приложения. Човек може да намери практически всичко. Но кои са приложенията, които наистина си заслужават? Google и Apple публикуваха своите официални класации за най-добри приложения на 2016 година. Представяме ви тези от тях, които и двете компании смятат за най-полезни.

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогМакар Google и Apple да имат доста различия и двете фирми имат еднакъв избор за най-добро приложение на годината. Това е Prisma. Приложението е насочено към почитателите на фотографията. Чрез него могат да се добавят ефектни филтри върху снимките, както и да се обработват с различни ефекти. Уникалното при Prisma е, че се разчита на изкуствен интелект и невронни мрежи, които да решават как точно да обработят всяка снимка, за да се постигне максимален ефект.

 

Ето още 4 от най-добрите мобилни приложения за Android за 2016 година:

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогGoogle определя програмата Digit Save Money Automatically за най-иновативна на годината. Тя позволява на потребителите да автоматизират спестяването на пари без много усилия. Необходимо е да се въведат банковите данни в приложението, като то автоматично извлича по няколко долара, когато прецени че има от какво да се спести. Така с времето се трупат спестявания, които потребителят може да изтегли по всяко време. Digit твърди, че спестява общо по над 100 млн. долара на своите потребители.

 

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогЗа приложение, което най-много си заслужава да бъде споделено, Google класира Readfeed. То обединява почитатели на книги от цял свят. Чрез него те могат да споделят и дискутират книгите, които четат и да откриват нови заглавия. Има възможности за сканиране на баркода на книгата за разпознаването й, както и много други.

 

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогИграта Violin: Magical Bow пък е определена за най-забавна. Тя позволява на потребителя да свири на виртуална цигулка, като естествено му помага да уцелва правилните ноти. Подходяща е и за таблети, защото големият им екран дава повече възможности за управление на лъка на цигулката.

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 Блог

 

Google посочва приложението Yoga Studio за най-доброто приложение за личностно израстване. То разполага с 65 готови урока за йога и медитация. Всеки потребител може да създава и добавя свои уроци. Има богата библиотека с HD видео уроци и инструкции и е подходящо както за начинаещи, така и за експерти.

 

Ето още 4 от най-добрите мобилни приложения за iOS за 2016 година:

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогSketchbook Motion е избрано за най-доброто приложение за iPad. Чрез него се рисуват красиви картини, които може да се анимират. Чрез приложението може да се създават анимирани лога, електронни картички, да се редактират готови снимки и така нататък. Крайният резултат може да се запомня като обикновено изображение, GIF или видео.

 

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогPokemon Go също намира своето място като една от най-теглените и добри игри за iPhone и iPad. Играта беше истински хит през лятото. Постепенно загуби част от потребителите, но въпреки това продължава да се радва на сравнително голям интерес.

 

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогApple доста харесва и приложението FaceTune. То е насочено към тези, които искат с лекота да редактират селфитата си и да постигат професионални резултати с минимални усилия. FaceTune може да се използва за редакция и на обикновени снимки, но силата му е в селфитата и в портретите, като има специални опции за подобряване на очите и дори добавяне на грим и обем на мигли и вежди.

 

мобилни приложения Най-добрите мобилни приложения за 2016 година А1 БлогApple похвали и приложението-игра Heads Up! То е измислено от популярната водеща Елън Дедженеръс. Единият потребител вдига телефона пред челото си с екран насочен към неговите приятели. На дисплея ще се появяват различни думи, имена, предмети и така нататък. Те трябва да обяснят на потребителя какво пише на дисплея и той да познае, а през цялото време приложението прави видео.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*