MyKi Pet – умна каишка за домашния любимец

Любимото ви куче или котка не е просто домашен любимец i обикновено се възприема като пълноправен член на семейството. Независимо колко е добър или добре дресиран, винаги съществува опасността да се изгуби. Ситуация, в която не иска да попада нито един стопанин. Освен грижите и вниманието, които могат да намалят риска от подобна ситуация, на помощ идва и “умната” каишка MyKi Pet. Това е GPS и GSM тракер, който дава на стопаните възможност да виждат местоположението на своя любимец по всяко време и навсякъде. Можете да се запознаете с “умното” устройство в нашето видео ревю:

“Умната” каишка е лека и компактна – тежи само 28 грама, което гарантира, че животното ще я носи с лекота. Тя е подходяща за всякакви домашни любимци с тегло над 1 кг, може да се ползва както от малки, така и от големи. Каишката се поставя без проблеми на домашния любимец.

MyKi Pet разполага с прецизна локация, както на открити, така и закрити пространства. Това е възможно благодарение на тройната връзка – използва сателитно, GSM и WiFi проследяване. Така че дори да изгубите GPS сигнала, устройството ще разчита на останалите два метода за определяне на местоположението.

Тракерът се свързва със смартфона на стопанина чрез мобилно приложение. В него можете да проследите къде се намира вашето куче или котка. Освен това то разполага с възможност за задаване на зони за сигурност. Те могат да варират от дома или двора, в който се намира домашният любимец, до обичайните маршрути за разходка. MyKi Pet ще ви уведоми само, ако кучето или котката напусне тези зони. Докато се намира в тях, устройството се намира в режим на пестене на енергия и ще предава местоположението на всеки 10 минути. По този начин батерията на каишката може да издържи до 5 дни. При напускане на безопасната зона се включва режим за проследяване в реално време. При него издръжливостта на батерията е до 12 часа.

MyKi Pet разполага и с функция, която помага за обучението на домашните любимци. Мобилното приложение разполага с пет бутона, които карат каишката да издава различни звуци, чрез които да обучите кучето да реагира на устна команда.

Можете да намерите MyKi Pet в магазините или онлайн сайта на Мтел за 1.50 лева на месец с абонаментен план Мтел сърф XS.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*