10 разлики между първия iPhone и iPhone 7

Тази седмица Apple iPhone навърши 10 години от официалното си представяне. Когато Стив Джобс показа телефона на Apple за първи път, той веднага привлече много голям интерес. Надали обаче дори самият Джобс е очаквал, че iPhone ще се превърне в толкова голям успех.

Характерно за Apple е да не обръща особено внимание на системните спецификации на iPhone. Публично компанията ги разказва (при това винаги само основните неща) само по време на официалното представяне на новия модел. След това ги качва на сайта си, но имиджът на iPhone винаги се е изграждал върху идеята колко по-красив би бил живота с него и за какво може да се използва. Това е посланието на всички реклами на Apple.

И макар посланието днес да е практически същото, самият iPhone доста се промени през годините. Той се опитва да запази най-добрите си характеристики, като ги надгражда. Така, ако погледнем назад, ще видим колко съществени разлики има между първия iPhone и iPhone 7, който беше представен през септември миналата година и се предлага в магазините и сайта на Мтел. Представяме ви галерия с 10 от тях. През септември се очаква юбилейният iPhone, за който Apple иска да положи повече усилия и да го направи запомнящ се.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*