5 причини да изберем новите планове Мтел безкрай

Изборът на мобилен план никога не е лесна задача. Основният проблем, с който се сблъсква всеки любител на бързото сърфиране в глобалната мрежа е, че интернет трафикът на максимална скорост свършва адски бързо. Вече всеки може да използва мобилното си устройство за гледане на видео, слушане на музика и играене на игри онлайн, независимо къде се намира, а това “гълта” мегабайти за рекордно кратко време.

Мтел вече има решение за тези от вас, които искат да са непрекъснато свързани с мрежата – новите абонаментни планове Мтел безкрай. Те включват повече мобилен интернет, достъп до платформата за онлайн телевизия Mtel Now и значителни отстъпки от месечните такси при комбинация с нов или съществуващ абонамент за фиксираните услуги на компанията.

Предлагаме ви пет причини, заради които обновените тарифни планове Мтел безкрай си заслужават.

1. Достъп до Mtel NOW

Всички нови клиенти или такива, които преминат на обновения план Мтел безкрай, ще получат достъп до платформата за онлайн телевизия Mtel NOW. Чрез нея те могат да гледат най-популярните канали в българския ефир на смартфон, таблет или лаптоп напълно безплатно. Активацията на услугата става независимо дали се подписва договор за една или две години. Клиентите, които изберат плановете Мтел безкрай S, M, L и XL, ще имат достъп до 25 от най-гледаните ТВ програми, а тези, които се спрат на Мтел безкрай 2XL и 3XL, ще получат и още девет канала бонус. Какво по-хубаво от това да можем да гледаме любимия си сериал, докато пътуваме или сме навън?

2. В царството на Mtel Sport 1

Независимо кой план Мтел безкрай ще изберете, с Mtel NOW ще имате достъп до най-новия спортен ТВ канал на телекома –  Mtel Sport 1. Ще можете да наблюдавате ексклузивно мачове от тенис турнирите ATP, холандското първенство по футбол, MMA двубои от UFC, сблъсъци от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (NHL), стартове от MotoGP и много други. Накратко: 24 часа спорт, с излъчвания на живо и коментарни студиа на български език. Няма нищо по-релаксиращо от една студена бира и интересен спортен сблъсък.

3. Повече 4G интернет за всички и неограничени разговори

От 1 февруари вече всички планове Мтел безкрай предлагат достъп до 4G мрежата на компанията. Така независимо от това на кой вариант се спре потребителят, той ще може да ползва високоскоростен мобилен интернет. Клиентите на обновените планове ще имат и повече интернет трафик на максимална скорост, който достига до 20 000 MB за Мтел безкрай 3XL. Вече може да сваляте любимите си филми за броени секунди, а YouTube видеата вече никога няма да “зациклят”.

Освен допълнителния мобилен интернет, всички планове Мтел безкрай предлагат неограничени разговори в мрежата на Мтел. Изключение прави единствено Мтел безкрай S, който позволява да говорите безплатно с до пет любими номера. Сега безкрайните разговори с майка ви вече няма да ви излизат скъпо.

4. Мтел безкрай + фиксирана услуга = до 25% отстъпка

Потребителите могат да получат до 25% отстъпка от месечната си такса за мобилна услуга за двугодишния срок за ползване, ако комбинират някой от плановете Мтел безкрай M, L, XL, 2XL или 3XL с нов или съществуващ абонамент за телевизия и/или интернет от Мтел и blizoo. Компанията предлага всички телеком услуги на едно място, спестявайки време и средства на потребителите.

С отстъпката за комбиниране на услуги като интернет и/или телевизия планът Мтел безкрай L с неограничени разговори в мрежата на Мтел, 1000 минути към всички мобилни мрежи, 1000 MB за сърфиране в 4G и безплатен достъп до Mtel NOW ще струва на потребителите само 15,99 лева на месец вместо стандартната такса от 19,99 лева. Повече няма да се чудите коя сметка за какво е – сега получавате всички телеком услуги от едно място и то на още по-добра цена.

5. Екстра мобилен трафик

Ако все пак мобилният интернет не ви достига, с обновените планове Мтел безкрай можете да добавите 3000 MB  срещу само 4 лева на месец. С тази добавка дори да сте забравили да останете вкъщи за дългоочакваното дерби между “Аякс” и “ПСВ Айндховен”, например, ще можете да го гледате без проблеми онлайн с Mtel NOW.

Новите планове Мтел безкрай ще откриете в магазините на Мтел и blizoo, както и на сайта на телекома.

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*