5-те въпросa, които българинът най-често задава на Google

Със сигурност по няколко пъти на ден си казвате: „Това трябва да го проверя в Google”. Или спорите с някого и за да решите проблема, просто проверявате в известната търсачка. Всъщност, Google не е просто търсачка. Той се превърна в началната ни страница на браузъра, бутон за бърз достъп на смартфона и спокойно можем го да наречем един от най-добрите приятели на човека. Не само решава спорове и позволява бързо да откривате търсена информация, но и ви съветва, когато се чудите по няколко важни въпроса. Питаме го всякакви неща – от „Какво е щастието?“ до „Какви обувки да си купя?“ или „Как се връзва вратовръзка?“.

Ето петте най-важни въпроса от живота, които вълнуват българите:
 1. Какво е любовта? – Този въпрос е мъчил и най-известните философи и поети. От него в България най-много се интересуват в Пловдив, Варна и София. Е, ние не можем да ви дадем точен отговор. Знаем със сигурност обаче, че е чувство, което трябва повече да даваме и да изпитваме.

  въпроса 5-те въпросa, които българинът най-често задава на Google А1 Блог

  Източник: Pixabay.com

 1. Какво да сготвя? – Това със сигурност е сред най-обсъжданите теми, особено при онези, които вече са открили любовта. Google представя над 200 хил. резултата на роден език по темата. А според Google Trends това е сред най-търсените теми в почти цяла България и най-вече за областите Търговище, София и Пазаджик.

  въпроса 5-те въпросa, които българинът най-често задава на Google А1 Блог

  Източник: Pixabay.com

 1. Как да отслабна? – Тук може би по-сложният въпрос за отговаряне е „Да изям ли още едно парче от шоколада?“, но за него и Google не може да бъде конкретен. Как да отслабнат обаче се интересуват от почти всички области в страната, толкова, че не можем да ви представим топ 3, а топ 5. Това са Стара Загора, Хасково, Пловдив, Варна и Велико Търново.

  въпроса 5-те въпросa, които българинът най-често задава на Google А1 Блог

  Източник: Pixabay.com

 1. Какъв телефон да си купя? – Интересното е, че през последните месеци търсенето на този въпрос се е увеличило. Google предоставя над 180 хил. отговора, а ние имаме само един разгледайте нашия сайт и заповядайте в най-близкия магазин на Мтел. Сигурни сме, че ще намерим най-подходящото за вас устройство!

  въпроса 5-те въпросa, които българинът най-често задава на Google А1 Блог

  Източник: Google.com

 1. По кой канал ще дават мача на Григор Димитров? – Оказва се, че често не знаем по кой канал ще дават мача на любимия ни отбор или спортист. Google винаги помага, а ние имаме лесно запомнящ се отговор, за да не се налага да търсите – новият спортен канал Mtel Sport 1. Той предлага 24 часа, с HD качество, в дома или през мобилното устройство. Излъчва тенис, футбол, бойни изкуства, баскетбол и други игри. Достъпен е само за абонати на Мтел и blizoo и ще се предлага напълно безплатно до 31.03.2017 г.въпроса 5-те въпросa, които българинът най-често задава на Google А1 Блог

А вие какъв въпрос най-често задавате на Google?

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*