Три важни елемента за успешен Свети Валентин

Неслучайно празникът на влюбените – 14 февруари – е през зимата. Все някой трябва да ги стопля тези минусови температури. А какво по-топло от любовта, която витае във въздуха през месеца на Свети Валентин. Човекът до вас, който ви зарежда с енергия и вкарва лъч светлина в обикновеното ежедневие, със сигурност заслужава мил жест, който да му каже „Благодаря, че си до мен и че ме обичаш“, без значение кое време от годината е.

Въпреки че много хора не са почитатели на празника Свети Валентин и държат на този на виното, решихме да ви залеем с малко любов за добро настроение. Знаем, че жените се вълнуват повече от този ден. Затова събрахме няколко съвета към мъжете с нужните елементи, с които да успеят да зарадват половинките си.

1. Честитката

Социалните мрежи предлагат куп възможности – съобщения, стикери, емотикони, готови пожелания и прочие. Оригиналната честитка обаче си остава тази, написана на ръка. Според проучване, направено във Великобритания от в. „Daily Express”, любовното писмо е най-желаният подарък за този Свети Валентин. Допитването е осъществено от Glowing Embers и показва, че любовното послание трябва да е написано на ръка и с химикалка, за да бъде максимално автентично. Текстът му трябва да бъде „извиращ от сърцето“, а не готово преписан.

2. Подаръкът

Мъже, ако искате да й засвидетелствате любовта си, знайте, че що се отнася до романтика – жените са ретро, а оригиналността е на почест. Viber е пълен с безплатни любовни стикери, Messenger и Instagram пък с функцията истории предлагат възможности за интересни колажи със сърчица и надписи, добрият стар SMS също може да се притече на помощ, но любовта не се движи с развитието на новите технологии. Любовта иска близост, топла усмивка и две очи, които не те гледат през окото на камерата, а са точно срещу теб. Затова всеки подарък е безсмислен, ако не хванете половинката си в прегръдка.

Дайте воля на въображението си и позволете на половинката си да ви вдъхновява. Често дори не е нужно да харчите големи суми, за да изберете най-доброто.

Свети Валентин Три важни елемента за успешен Свети Валентин А1 Блог

3. Времето

Без значение е дали ще изберете да изненадате сутринта, през деня или вечерта. Защо не опитате обаче на предходния ден или във време, в което тя изобщо няма да очаква. Организирайте вашата изненада на 13-и февруари или пък просто й загатнете за нея, като изпратите красиво цвете, докато е в офиса, зарината от куп задачи.

Но най-важният елемент, около който се върти целият празник, си остава любовта. Колкото повече даваме от нея, толкова по-хубав ще бъде 14-ти февруари, както и всеки друг ден.

А вие с какви жестове показвате любовта си?

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*