9 приказки за интернет и любовта

“Интернет любов” е темата на поредното издание по инциатива на Мтел на “Пощенска кутия за приказки” – литературният формат на Гери Турийска. В най-романтичния месец  в “Sofia Live Club” тази вечер ще прозвучат девет приказки за интернет любовта, а текстовете ще четат оперната певица Мила Михова, писателят Димитър Камбуров, актьорите Александър Сано и Биляна Петринска и други.

“Кутията”, посветена на любовта и интернет, се завръща “у дома” в Sofia Live Club след кратка разходка из страната. С подкрепата на Мтел приказките прозвучаха в  “Club Stage 51” в Пловдив навръх Свети Валентин, а на 17 февруари –  във варненския клуб „Хоризонт“.

Специалните издания в месеца на любовта са поредната съвместна инициатива на проекта с Мтел. Миналата година „Пощенска кутия за приказки“ организира с телекома събитие на тема “Телефон и любов“, а в края на 2015 г. Мтел избра формата на „кутията“, за да представи сборника „Преплетени линии – 20 истории от миналото за бъдещето“. Автори на разказите в него са победители в конкурса за технологии, иновации и наука – Mtel Media Masters, а поводът за книгата беше 20-годишнината от първия телефонен разговор в GSM мрежата у нас.

Почитателите на добрите истории могат да гледат специалното издание “Интернет любов” безплатно тук, в блога на Мтел, чрез директния стриийминг от STREAMER.BG тази вечер от 19 часа:

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*