Новият Мтел клуб – мястото за изгодни и ексклузивни оферти

Мтел стартира обновената си програма за лоялни клиенти Мтел клуб. Сега тя е с улеснен и удобен за ползване механизъм и е достъпна за всички потребители на телекома, които са на абонаментен договор. С Мтел клуб, абонатите на компанията, могат да се възползват от разнообразни, изгодни и ексклузивни оферти, които се предлагат както от Мтел, така и от различни търговски партньори на програмата.

Членовете на програмата ще могат да пазаруват с намаление в широк избор от търговски обекти и вериги като бензиностанции, магазини за мода, спортни стоки и аксесоари, хотели, туроператори и други.

Представяме ви пет специални оферти, от които потребителите могат да се възползват чрез Мтел клуб:

Смартфони без договор на страхотни цени

Програмата за лоялни клиенти предоставя различни умни телефони на изгодни цени, без договор. Така например потребителите могат да вземат премиум модела Samsung Galaxy S7 еdge с 280 лева отстъпка за 1249,99 лева. Внимание заслужава и оферта за силния представител в средния клас Sony Xperia XA, който е намален от 549,98 лева на 399,98 лева. Отстъпката за Apple iPhone 128 GB е 150 лева, като в момента може моделът може да бъде закупен за 1 649,99 лева.

Таблети на ниски цени без договор

Мтел предлага и разнообразие от таблети, които членовете на Мтел клуб могат да вземат с отстъпки без да е необходимо да подписват нов договор. Лоялните клиенти могат да купят достъпния таблет Prestigio Wize 3508 4G само за 179,99 лева, спестявайки 50 лева от обичайната цена. На сайта на програмата можете да разгледате всички оферти за устройства, предоставяни от Мтел.

мтел клуб Новият Мтел клуб – мястото за изгодни и ексклузивни оферти А1 БлогДо 50% отстъпка за избрани артикули от Giulian с Мтел клуб

Членовете на Мтел клуб ползват до 50% отстъпка за избрани артикули от световноизвестния бранд Giulian. Потребителите могат да избират между различни продукти като бижута, аксесоари, мъжки и дамски часовници.

30% отстъпка за спортни стоки от O’Neil

Всички, които се включат в програмата Мтел клуб ще се възползват от 30% намаление на всички продукти и стоки в спортните магазини O’Neil. Това все отнася за всички артикули, които не са на намалени цени или в промоция.

мтел клуб Новият Мтел клуб – мястото за изгодни и ексклузивни оферти А1 Блог17% намаление за всички спортни дрехи, обувки и аксесоари в SportVision

Ако търсите още по-голямо разнообразие от спортни стоки, можете да се възползвате от възможностите, които Мтел клуб предлага заедно с веригата магазини SportVision. Членовете на програмата за лоялни клиенти могат да вземат със 17% по-евтини стоки. Намалението важи за всички артикули, включващи спортни дрехи, обувки и аксесоари, които не са намалени в момента.

За да се възползват от промоциите, клиентите трябва само да покажат своя клубен номер в търговските обекти, които са част от програмата. Вече не е необходимо издаването на ваучери, костващо време и усилия. Клубният номер може да се вземе от всички канали за обслужване на клиенти: mtel.bg, приложението „Моят Мтел“, чрез SMS на номер 1414, с въвеждане и избиране *123#, от Мтел менюто на SIM картата, на номера за обслужване на клиенти *88 или в магазините на компанията.

Можете да разгледате всички оферти на Мтел, както и на партньорите в програмата Мтел клуб на сайта на компанията.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*