#myAndroid Taste Test: открийте перфектната тема за смартфон

Google пусна нов онлайн тест, който се казва #myAndroid Taste Test. Той е създаден, за да определи нашия „Android вкус“ и така да ни помогне да намерим перфектните уолпейпър, лаунчер и икони за нашия смартфон, спрямо личните ни предпочитания. Тестът включва серия от бързи и прости въпроси, като например дали предпочитате светъл или тъмен фон, топли или студени цветове, модерен или ретро изглед. По този начин можете да изберете перфектната за вас тема, с която да нагодите смартфона според личния си вкус.

Първо избери, после мисли

От Google са добавили и няколко по-игриви въпроса, съветвайки ни да не губим излишно време в мислене преди да отговорим. Потребителите трябва да изберат между сандвичи с различна форма, между две календарни години и дори дали на идентична снимка виждат женски бедра или кренвирши.

тема #myAndroid Taste Test: открийте перфектната тема за смартфон А1 Блог

След попълване на теста, Google представя избор от подходящи теми, които съвпадат с вашия вкус. Те включват предложения за уолпейпър, лаунчер, икони и дори уиджети.

За съжаление не можете да изтеглите целия пакет с един клик. Вместо това трябва сами да създадете цялостния изглед на смартфона като свалите всеки елемент поотделно.

Въпреки тези недостатъци, тестът е много лесен начин за Google да представи широкия избор на възможности за персонализация на смартфони с OS Android, които са безплатни за сваляне от Google Play. Наистина смартфоните с Android могат да се персонализират от много време, но по-голямата част от потребителите все още не знаят за тези опции и използват предварително инсталираните лаунчер и икони на техния смартфон.

тема #myAndroid Taste Test: открийте перфектната тема за смартфон А1 Блог

Трябва да отбележа, че Google използва теста и за да ни препоръча и своята клавиатура – Gboard, което прави кампанията прекрасна реклама на тяхното решение. Независимо от това, предложенията на Google бяха много точки, поне при мен. Така че си струва да опитате, ако имате нужда от малко вдъхновение за новия облик на вашия смартфон.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*