Instagram идеи за хубави пролетни снимки

Бавно, сякаш неусетно, пролетта най-после пристигна. Съвсем скоро дърветата ще разцъфнат, птиците ще долетят, а топлите лъчи на слънцето нежно ще галят лицата ни. Пролетта се асоциира със светлината, радостта, щастието и новото начало. Цветна и пъстра, тя ни дава възможност да излезем навън, да сложим край на снимките пред огледалото и да си направим няколко красиви пролетни снимки, които несъмнено ще се харесат на последователите ни в социалните мрежи. Предлагаме ви няколко съвета за перфектното пролетно селфи, вдъхновени от любимите ни звезди в Instagram:

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог1. Игра с цветовете

Възползвайте се максимално от всички цветове, които ви заобикалят. Пролетта е идеална за снимки на открито, защото природата става все по-красива, има повече светлина, но същевременно не е горещо, както през лятото. Снимките, които сте си правили през зимата, при всички положения са малко по-тъмни, дори мрачни. Колкото повече цветове добавите, независимо дали държите букет с цветя или се снимате на фона на разцъфнала череша, толкова по-позитивно ще е вашето селфи и ще предизвика положителни емоции сред приятелите ви в Instagram.

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог2. Пролетен шик

През пролетта не само заобикалящата ви среда трябва да е по-светла, а също така и вашата визия. Заложете на по-светли дрехи, грим и обувки. Няма нищо по-слънчево от жълта риза, бежов стилен панталон и подходящи обувки,  с които да ги съчетаете. За грима ще ви дадем същия съвет – оставете настрана червилата в цвят бордо и заложете на по-топлите тонове.

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог3. Пролетни снимки с приятели

Хубаво е да имате снимки, на които не сте сами, а сте с най-добрата си приятелка или пък с цялата компания. Обикновено общите снимки са забавни, динамични и особено подходящи за топлите сезони. Ако пък групата е съставена от прекалено много хора, винаги можете да ползвате селфи стик и да заснемете всички. В духа на сезона, спазвайте по-горните съвети – заложете на ярките цветове и пролетното настроение.

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог4. Забележителности

Зимата е студено и обикновено прекарваме свободното си време на топло вкъщи с чаша горещ шоколад или някъде другаде на закрито. Пролетта дава възможност повече да пътувате и да посещавате различни  забележителности, с които могат да се получат страхотни кадри. Независимо дали ще ходите в чужбина или просто на разходка в гората, не забравяйте да си направите по някоя снимка. Било то за спомен или само за добро настроение.

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог5. С домашния любимец

Ако имате домашен любимец, не пропускайте да се заснемете и с него. Пухкавия ви приятел ще зарадва всичките ви последователи и снимката няма как да остане незабелязана. Стига вашият любимец да споделя пролетното ви настроение.

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог6. Възползвай се от филтрите

Instagram, разполага с редица хубави филтри, които помагат на цветовете да изпъкнат и правят селфито ви много по-цветно и забележимо. Те вдъхват живот на снимката, а опциите да си играете с контраста и яркостта, допълнително спомагат за обработването на перфектното пролетно селфи. Препоръчваме ви Amaro, Valencia и Rise – с тях няма как да сгрешите.

пролетни снимки Instagram идеи за хубави пролетни снимки А1 Блог7. Забавлявай се

Пролетта често се асоциира с щастието и забавлението. Тук на помощ на Instagram идва Snapchat със своите пролетни филтри. През този сезон ще е особено подходящо да използвате пролетните филтри, като този с короната от цветя или любимата на всички златна тиара от пеперуди.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*