Топ 5 практични платени приложения в Google Play

Едно от основните предимства на устройствата, които ползват Android, е голямото разнообразие от безплатни приложения в Google Play. В повечето случаи подобен софтуер си има своята, образно казано, цена. Той би свършил работа в доста ситуации, но когато е необходима повече продуктивност, функции и възможности, тогава на помощ идват платените приложения. И ако доскоро поръчването на подобен софтуер изискваше регистриране на кредитна или дебитна карта, то това вече може да се направи директно чрез месечната сметка в Мтел. Могат да се пазаруват приложения на стойност до 50 лева на месец, при максимална цена от 25 лева за единична покупка. Те се прибавят към месечната смета на абоната.

По този повод ви представяме пет практични приложения в Google Play, които наистина си струват парите.

google play Топ 5 практични платени приложения в Google Play А1 БлогSKRWT

Това е едно от най-добрите приложения за обработване на снимки. Независимо, че има доста безплатни такива, SKRWT е точно това, което всеки по-запален любител на фотографията желае. Чрез него потребителите могат да коригират лесно и точно всякакви несъответствия свързани с перспективата, цветовете, осветеността и др. По този начин могат да се премахнат всякакви дефекти при снимки със смартфон, които в други случаи биха “извадили” очите на всеки запален фотограф.

Цена: 2.99 лева

google play Топ 5 практични платени приложения в Google Play А1 БлогBitdefender Total Security

Добрата кибер защита винаги е от полза за собствениците на Android, а всеки експерт в тази област ще каже, че най-добрите приложения за защита от опасен софтуер са платените. Bitdefender е една от най-препоръчваните програми за предпазване на смартфона или таблета от нежелано кибер въздействие. Има и безплатна версия, но платеният вариант определено е за предпочитане. При него имате защита в реално време, тъй като програмата сканира мигновено всички онлайн страници, които преглеждате в браузъра си. Платената версия можете да се тества 14 дни безплатно, след което се заплащат 15 долара за година или по 1.49 долара на месец.

google play Топ 5 практични платени приложения в Google Play А1 БлогStar Walk

Забързаното ни ежедневие ни кара да забием нос в земята и не ни позволява да погледнем извън стените на офиса. Но в моментите, когато имате възможност да излезете от града и да погледате звездите в нощното небе, е много вероятно да ви се прииска да разберете какво виждате пред себе си. Sky Walk е мобилно приложение в Google Play, което използва добавена реалност, за да ви разведе по нощния небосклон. Платената версия дава повече опции за любителите на звездите, като по-лесно използване в комбинация с телескоп, както и възможност за добавяне на филтри, които ви позволяват да разгледате и невидимата за човешкото око, част от вселената.

Цена: 5,99 лева

google play Топ 5 практични платени приложения в Google Play А1 БлогLastPass

Още едно приложение в Google Play, което има безплатна и платена версия. LastPass ви позволява да управлявате паролите си в различните сайтове и приложения. То е особено практично, ако искате за всяко място да имате уникална и сигурна парола. LastPass може да се ползва не само за вашите пароли, но и за съхраняване на различно съдържание в криптиран и защитен вид. Възможностите, които се добавят срещу 12 долара на година, включват допълнителна сигурност при ползване на мобилни и на настолни решения, повече пространство за съхранение на криптирана информация и много други.

google play Топ 5 практични платени приложения в Google Play А1 БлогSketch me! Pro

Това е платената версия на вече познатата от Google Play – XnSketcher, която добавя различни ефекти към вашите снимки. Sketch me! Pro позволява да превърнете своите снимки в скици, като можете да зададете различни настройки за самия изглед. Примерно да бъде с черни линии, скица с пастел, цветна скица, анимационна и др.

Цена: 2,99 лева

 

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*