Когато модата и технологиите вървят ръка за ръка

Аксесоарите играят огромна роля за цялостната визия на една дама. Тези малки детайли придават завършеност на нашия тоалет, грим и прическа. Мобилните устройства от друга страна също се превърнаха в незаменима част от ежедневието. Как можем да съчетаем технологиите и модата, за да изглеждаме стилно и същевременно да бъдем в крак с най-новите тенденции в технологиите? Предлагаме ви няколко мобилни аксесоара, които ще ви изумят с външния си вид толкова, колкото и с техническите си характеристики.

модата Когато модата и технологиите вървят ръка за ръка А1 БлогЗареждаща гривна на Ребека Минков

Световноизвестният дезайнер Ребека Минков пренася творенията си от модния подиум към щандовете с технологични джаджи, за да бъдат клиентите й стилни и същевременно да не се притесняват за батерията на своя iPhone. Вместо да се занимават с големите правоъгълни външни батерии, дамите могат да изберат доста по-елегантен аксесоар, като допълнение към тоалета си. Елегантната зареждаща гривна, която тя създава, е изработена от висококачествена кожа и е подходящ аксесоар както за ежедневна офис визия, така и за официални вечерни събития.

Фитнес гривна Fitbit

Колаборацията между известния дизайнер Тори Бърч  и компанията, която произвежда смарт аксесоари за по-здравословен начин на живот – Fitbit, превръща умната гривна в чудесен моден аксесоар. Тя разполага с елегантен дизайн, който може да пасне на различни тоалети и ще, превръщайки я в незабележима част от вас. Освен че брои крачките, изминатото разстояние и изгорените калории, гривната притежава и функции като сутрешна аларма и оценка на това колко ползотворен е бил сънят ви.

Аудио колиемодата Когато модата и технологиите вървят ръка за ръка А1 Блог

Технологичната компания Tinsel има за цел да създава технологични аксесоари за дамите, които да се впишат в техния стил. Поради тази причина компанията създадва първото аудио колие, наречено „The Dipper“. Колието е съчетано със слушалки и свързващ кабел за телефон, които изобщо не се забелязват, а по-скоро се сливат с елементите на колието. Елегантното бижу също така включва omni-directional микрофон, дистанционно и шумоизолация.

Моментни снимки с Polaroid Snap

Фотоапаратът Polaroid Snap за моментни снимки е точно това, от което се нуждае всяка дама. Макар и снимките да са на хартия и да не могат да бъдат качени мигновено в социалните мрежи, те остават един прекрасен спомен. Самият апарат е с много изчистен дизайн и е достатъчно малък, за да се побере във всякакъв размер дамски чанти. Снимките могат да бъдат в три цветови режима: нормален, черно-бял и винтидж. Устройството разполага и с функция за заснемане на 6 последователни снимки в рамките на 10 секунди.

Умен часовник Apple Watch

модата Когато модата и технологиите вървят ръка за ръка А1 БлогУмните часовници заляха пазара през последните две години. Това, което Apple направиха различно от останалите производители е, че те разглеждат и промотират своя Apple Watch не като умна джаджа, а като стилен аксесоар. Техният подход им гарантира не само пазарно лидерство в тази все още малка ниша, но и елегантна визия. Умните часовници Apple Watch разполагат не само с изискан дзайн, а също така и с множество функции. С него можете да изчислявате изминатото разстояние през деня, сърдечния ви ритъм, идеален е за плажа, поради своята водоустойчивост и позволява провеждането на разговори в продължение на 3 часа и 40 минути при пълно зареждане. В тон настъпващото лято ви препоръчваме Rose Gold Aluminum, който би изглеждал прекрасно в съчетание с любимите ви летни дрехи.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*