24 часа спомени

24-часовите спомени, които Snapchat успешно популяризира, вече са опция и при най-актуалните социални мрежи – Facebook и Instagram. Те ни позволяват да споделяме снимки и кратки видеа, които са активни в продължение на денонощие. Чудите се какъв е смисълът? Ето три причини, заради които Instagram Stories понякога са по-подходящи от директното публикуване на съдържание.

“Чао” на спама

Е, никой не обича постоянно да вижда публикации от когото и да е. Има един лимит, който води до заветния бутон „Unfollow”. А вие не искате това, нали? Ако сте от онези, които обожават да снимат (себе си или каквото и да е) и да споделят, тогава историите на Instagram са вашият изход.

спомени 24 часа спомени А1 Блог

Бъди креативен

Не само снимките могат да бъдат оригинални! Историите на Instagram позволяват да развихрите въображението си. А с новите опции за снимка в снимката и изпълняване на видеото назад, те могат да бъдат още по-атрактивни. По-хубавото е, че можете сами да бъдете разказвачи на лична история – няколко интересни снимки, придружени с подходящия текст, подредени правилно, ще спечелят вниманието на последователите ви.

спомени 24 часа спомени А1 Блог

Забавлявай се

Накрая на деня бихме искали просто да седнем спокойно с чаша питие в ръка и да завършим вечерта весело. Защо не като разгледаме забавните истории на онези, които следваме и да развеселим своите последователи с нещо креативно. Например, сега!

спомени 24 часа спомени А1 Блог

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*