Journi – дигиталният дневник на пътешественика

Всеки от нас знае онова невероятно чувство, което само едно пътуване може да ни даде. Нова дестинация, нови изживявания, нови спомени, които искаме да запечатаме завинаги. Проблемът, с който се сблъскваме често е, че след като се приберем у дома нямаме определен дневник, албум или място, на което да съберем всичките си спомени от пътуването бързо и лесно.

Дневник, но дигитален

Съвременните технологии могат без особени проблеми да решат този проблем. Вече съществуват мобилни приложения, които да играят ролята на дигитален дневник и да събират спомените от всяко едно пътуване. Решението, което ще разгледаме, е journi, защото за разлика от повечето подобни програми за мобилни устройства то притежава и опция за споделяне с приятели.

Влизайки в приложението лесно можете да създадете първото си пътуване и в реално време да качвате снимки, да публикувате статуси и да отбелязвате точното си местоположение. Възможността за връзка с Facebook ви позволява да споделите всичките си любими моменти с вашите приятели и роднини или пък да го запазите само за себе си.

дневник Journi – дигиталният дневник на пътешественика А1 БлогДигиталният дневник представлява профил, който може да добавя редица пътувания, разделени на отделни секции. Всяка една от тях съдържа снимките и бележките, които вие искате. Например, често при пътуване чуваме нещо интересно, забавно и след време го забравяме. С journi запечатваме всяка дума, снимка или момент, който ни е накарал да се почувстваме страхотно и можем да се връщаме към него по всяко време.

Ако решите да споделите пътуването си с приятели, чрез journi те ще имат възможността да реагират на публикациите ви, да ги коментират. Няма да ви се налага да изпращате поотделно на всеки какво сте правили днес, а ще можете максимално да се насладите на пътуването си.

Приложението е чудесно за всеки, който желае да пресъздаде пътешествието си в дигитален разказ и да споделя с любимите си хора всеки прекрасен момент.

journi не е единствената апликация, подходяща за пътувания. Представяме ви кратка селекция от едни от най-популярните и практични програми за мобилни устройства:

дневник Journi – дигиталният дневник на пътешественика А1 БлогeSky

Всеки би се съгласил, че eSky е сред най-предпочитаните платформи при резервация на полет. Мобилното приложение е изключително удобно при пътувания, защото, освен бързо запазване на самолетен билет, с него може да резервирате хотел или изберете подходяща кола под наем – неща, които са от голяма полза при пътуване в чужбина.

дневник Journi – дигиталният дневник на пътешественика А1 БлогSpotify

Пътуването не би било същото, ако нямате добре подбран списък с песни. Музиката е част от цялостното изживяване и винаги успява да преповдигне настроението. Spotify е най-добрият приятел на всеки меломан със своето богато разнообразие от плейлисти в различни стилове.

дневник Journi – дигиталният дневник на пътешественика А1 БлогTrip Advisor

С над 500 милиона ревюта и мнения от туристи, Trip Advisor улеснява потребителите да открият най-евтините самолетни билети, най-хубавите хотели, страхотни ресторанти и възможности за забавление, на които могат да се насладят по време на почивката. Само за секунди можете да резервирате хотел, ресторант и полет, като предварително проучите мненията на останалите туристи, които вече са споделили личен опит.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*