5 готини джаджи за лятото

Лятна емоция: включена още от месец май.

Отпуската: наближава.

Сакът: вече готов.

Докато седим в офиса, работим и от време на време затваряме очи и мечтаем за плаж и море, мислим и как да направим преживяването по време на почивката още по-удобно. Ясно е, че вече са малко онези, които ще заминат без абсолютно никакви джаджи в багажа. Поне смартфонът задължително ще бъде на лице. Миналата година ви дадохме съвети как да пазите телефона си от летен инцидент и ви представихме шест устройства, които ще направят морската почивка още по-вълнуваща.

Тази година допълваме списъка с още супер интересни предложения.

Nonda ZUS Smart Car Charger and Locator

джаджи 5 готини джаджи за лятото А1 Блог

Зарядно за кола вече може да се открие във всеки автомобил и знаем колко е полезно. Особено за дълги пътувания. Устройството Nonda ZUS обаче не е обикновено зарядно – освен, че има два USB порта и пълни батерията два пъти по-бързо, със специално приложение то ви дава възможност да откриете местонахождението на автомобила си при нужда. Е, на почивка сте! Не е нужно да помните къде сте паркирали, нали?

Withings Thermo

джаджи 5 готини джаджи за лятото А1 Блог

За съжаление, топлият сезон понякога е придружен с неприятни заболявания. Хубавото е, че има и удобни смарт устройства, които да бъдат от полза за първа помощ. Withings Thermo е „умен“ термометър, който използва Bluetooth и Wi-Fi, за да се свърже със смартфона или таблета ви. Той бързо измерва температурата от артериите на челото, а в приложението му може въведете и други симптоми и да прочетете съвети за лечението си.

Withings Body Cardio

джаджи 5 готини джаджи за лятото А1 Блог

Колкото и да е горещо, грижата за здравето и редовното движение не трябва да спират. Още повече – трябва да следим приема на вода, за да не ни преборят високите температури. Withings Body Cardio е „умен“ кантар, който измерва освен теглото, телесните мазнини, процента вода, костна и мускулна маса. Чрез Bluetooth и Wi-Fi се свързва с приложение на смартфона ви и дава информация за последните осем претегляния и следи тенденция за промяна в теглото. Най-ценното е, че следи пулса ви и отчита данни за здравето на сърцето ви.

Action Camera 4K

джаджи 5 готини джаджи за лятото А1 Блог

Професионалисти, а вече и все повече любители, се стремят към ефектни снимки и видео. Летните месеци позволяват за много такива, а Action Camera 4K е достъпното джобно устройство, което ви позволява да осъществите идеите си. Освен че видео резолюцията е 4К, а тази на снимките – 16МР, върви с водоустойчив калъф, поставка за колело, за каска и с вакуумна основа.

Samsung DeX

Последното ни предложение е за притежателите на Samsung S8/S8 Plus. Той може бързо да се превърне в цял настолен компютър – само трябва да добавите към него монитор, клавиатура и мишка и с устройството Samsung DeX можете да вършите всичко. Писането на мейли, текстове, обработването на снимки, а дори можете да изтеглите виртуален Windows и да ползвате всички познати приложения, а файловете – от вашия Samsung.

Сакът продължава да се пълни и може би е най-добре просто да го натоварим в колата и да потегляме към бленуваното море. Е, малко остава до този момент. А вие какви джаджи ще вземете със себе си за морето?

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*