Ако Джон Сняг чатеше, а Халееси си правеше селфита

Остават броени дни до премиерата на новия сезон на „Игра на тронове“ – 17 юли по HBO с телевизия от Мтел. И докато очакването се увеличава с всяка изминала минута, изведнъж се зачудихме как би изглеждал Вестерос, ако в него имаше интернет и социални медии. Щеше ли Джон Сняг да праща тайни съобщения на Халееси? Или може би тя щеше да му праща селфита с драконите си?

Светът на Джордж Р. Р. Мартин е имагинерен и затова и ние си позволихме да направим едно леко „прегрешение“ като  предоставихме на героите от „Игра на тронове“ възможността да ползват модерни технологии. Молим за извинение любителите на писмата, изпратени по пощенски гълъби и гарвани, но обичаме нещата да стават малко по-бързо.

 

„Ти нищо не разбираш, Джон Сняг!”

Очевидно е, че Джон Сняг е добър с меча, но дали и чатенето ще му се отдава така добре? Как ли би му се получила комуникацията с майката на дракони…

„Игра на тронове“ Ако Джон Сняг чатеше, а Халееси си правеше селфита А1 Блог

Изглежда на потенциалния владетел на Седемте кралства ще му е нужна още практика, за да привлече Халееси на своя страна. Междувременно, формулата за успех на майката на дракони в би била възможността да се фука със своето поколение с пиромански наклонности. Харесвана от мнозина, със сигурност би се превърнала в хит в Instagram. Представяме си, че Халееси би споделила гледки от своите пътешествия и от отглеждането на мъниците, които вече са с размери на товарен самолет. Дори няма да й се налага да си взима дрон за снимки от въздуха – Денерис Таргариен си има дракони.

„Игра на тронове“ Ако Джон Сняг чатеше, а Халееси си правеше селфита А1 Блог

И докато младите имат свои проблеми, кралицата на Седемте кралства Церсей все още е заета да отпива вино и да се наслаждава на поредната си пакост. В нейно лице виждаме сериозен потенциал за силно присъствие в Twitter, където с малко думи се описват красноречиви дела. А и не сме сигурни, че от владетелката искаме да чуем много. Още ни е черна след 6-и сезон (shame, shame, shame…). Този проклет дяволски огън…

„Игра на тронове“ Ако Джон Сняг чатеше, а Халееси си правеше селфита А1 Блог

Все още не сте гледали 6-и сезон и не знаете на какво се възмущаваме така гръмко? Не се притеснявайте, може да наваксате преди премиерата на новия епизод, който излиза на 17 юли, по всяко време в онлайн платформата HBO GO. Гледайте старта на новия сезон и по HBO с телевизия от Мтел, където премиерата е насрочена за 21:00 ч. в същия ден.

Още по темата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*